Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Fırat nehrindeki çirkin görüntüler tepkilere neden oluyor

Fırat nehrindeki çirkin görüntüler tepkilere neden oluyor

(Ruha Haber Ajansı – RHA) Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde bulunan Fırat Nehri’ndeki çirkin görüntüler, turistlerin kaçmasına neden oluyor. Yetkililere çağrıda bulunan vatandaşlar, sorunların çözümü için göreve davet etti.

Cem Göncü adlı vatandaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,“Sevgili belediye başkanlarım. Halfeti yok oluyor Bugün bir turizmci olarak çok utandım. Bölgemize getirdiğimiz misafirlerin tamamı Fırat 0zerindeki pislikleri çekip sosyal medyada paylaştılar.
ÇOK UTANDIM ÇOK YAZIK OLUYOR MEMLEKETİME
Biz bölgemizin kalkınması için uğraşırken tekenlerden atılan pet şişeler ve diğer pislikler resmen fıratın üzerinde pet balık olmuş. Lütfen bu çirkin görüntüleri gördükten sonra harekete geçin. Turizmin gelişimi için çaba sarf ederken sizde bize buraları temizlemekle yardımcı olun. Çok utandım çok yazık oluyor memleketime.” ifadelerine yer verdi.
Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan