Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Karaköprü İlçe Başkanı Ağan Dur Durak Bilmiyor-(VİDEO)

Karaköprü İlçe Başkanı Ağan Dur Durak Bilmiyor-(VİDEO)

Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait AĞAN  Esnaf gezisi programları kapsamında Şire Pazarı Kuruyemişçiler ve Haşimeye Esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Görüştüğü esnaf ve vatandaşlar ile taleplerini dinliyen başkan Ağan vatandaşların Cumasını kutlayıp hayırlı bereketli kazançli bir gün dileyip Ak Parti Genel Başkanı Ve Cumhurbaşkanı Sn.Recep Tayyip Erdoğan İle Ak Parti  İl Başkan Bahattin Yıldız’ın selamlarını ileti.

Başkan AĞAN, Şanlıurfamız daha modern bir il olması için Ak Parti kadrolarımız ve İl Başkanımız  Bahattin Yıldız,,Milletvekilirimiz,Belediye başkanlarımız ile beraber koordineli bir şekilde çalışacaklarını ifade etti.

Göreve başladığı günden itibaren vatandaşların içinde olan başkan Ağan, ihtiyaçları birinci ağızdan dinleyip, yerinde tespit edep, bu kapsamda Ak Partinin 18.Yılda Şanlıurfa’ya yapılan çalışmları hakkında bilgi verip işyerlerini ziyaret ederek , esnafın istek ve önerilerini dinleyip ,bölgedeki vatandaşlar ile de sohbet etti.

Ahilik Duası

Ağan ; Sabahın erken saatlerinde Tarihi hanlar bölgesinde Ahilik geleneğinde yer alan Esnaf duasına katıldı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan