Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Saadetli Niyazi Yanmaz’a tepkiler çığ gibi …

Saadetli Niyazi Yanmaz’a tepkiler çığ gibi …

Halil Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,”Bu açıklama olmayan bir şeyi Şanlıurfa’nın imajını bozmaya yönelik bir açıklama gibi algılanıyor. Urfa’ya gelen ağlar giden ağlar. Kaldı ki Peygamberler şehri Şanlıurfa’nın huzuru birlik beraberliği ve değerleri si

yasi emellere malzeme edilemeyecek kadar ulvidir, kıymetlidir. Urfa’yı seven herkes yerlisi yabancısı Urfa’dan kaçmaz bilakis Urfa’ya kaçmaktadır. Millet İttifakına mensup siyasi partilerin mensupları eleştirecekleri siyasi konuları eleştirsinler ama Şanlıurfa’nın sayamayacağımız kadar olumlu güzel yönlerini görmezden gelmesinler. Şanlıurfa’nın dışında yaşayan hemşehrilerimizin kalbi Urfa’da atıyor. Memleketimizin kıymetini bilelim. Urfa ve Urfalı dışarda çok seviliyor.”diye konuştu.
-Şanlıurfa eski Gençlik ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız,”Urfa güzel bir şehir. Urfa’daki güzellikler Türkiye’nin hiç bir yerinde yok. Dört bir yanından tarih ve maneviyat fışkıran, insani ve İslami değerleri her ne olursa olsun kaybetmeyen bir şehirden söz ediyoruz. Tabiki her şehirde bir takım sıkıntılar olabilir. Fakat her ne olursa olsun urfa sıkıntıları ve güzellikleri ile hep birlikte bizim şehrimiz. Ve memleketimizi seviyoruz. Başka bir şehirde yaşıyor olmamız Urfa’nın yaşanmaz bir şehir oluşundan değil şartlardan dolayı. Memleketimizi toplum nazarında küçük düşürecek olumsuz bir takım sözlerden kaçınmalıyız diye düşünüyorum.”dedi.
– Gazeteci Fuat Erbülbül,”Sayın yanmaz demogoji yapıyor; ama bunu yaparken Urfa’ya ne zarar verdiğinin farkında değil resmen akil tutulması. ”dedi
-Gazeteci Müslüm Abaci,”Merhum Necmeddin Erbakan Hocamızı anlayamayan Urfa’yı hiç anlayamaz. Urfa Embiyalar, Evliyalar şehridir. Taşı toprağı mubarektir. İnancı zayıf, makam fakiri ve düşkünü insanlar memleketimizi kötüler. Kaçan varsa da ya öyle insanlardan kaçıyor veya kendisi de onlar gibi olduğundan mübarek şehrimizden kaçıyorlardır.”
– Siyasetçi Yahya Topdağ,”Bu açıklama içler acısı. Sen gel URFA sayesinde vekil ol itibar kazan! Sonra Urfa’yı kötüle imajını bozmaya çalış. Urfa’nın kutsallığını ve değerini senin açıklaman Bozmaz rahatına bak sen. Kimsede Kaçmaz”
-Urfa Pazarı,” Yanmaz da akıl tutulması var ben ve yüzlerce kişi Urfa’ya gelmek istiyoruz istanbuldan ama şartlar el vermiyor el verdiği zaman Huzur kenti evliya ve peygamber şehri manevi iklimin tavan yaptığı yerde yaşatıp orda ölmek isterim İstanbul’da yaşayan bir Urfalı olarak benim gibi düşünen yüzlerce Urfalı var …”

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan