Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Suruç Kaymakamından ‘hastane’ denetimi

Suruç Kaymakamından ‘hastane’ denetimi

Kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret eden denetimlerde bulunan Suruç Kaymakamı Kenan Aktaş, bugünde 150 Yataklı Suruç Devlet Hastanesi’nde denetimlerde bulundu.

İki bloktan oluşan hastanenin yoğun bakım ünitesi hariç acil servis ve tüm birimlerini ziyaret eden denetleyen Aktaş burada tedavi altındaki hastaları unutmadı onları ziyaret ederek gelmiş olsun dileklerinde bulundu. Vatandaşların talep ve isteklerini dinleyen Suruç kaymakamı çocuk bölümünde tedavi altında olan çocukları da unutmadı, çeşitli oyuncaklar hediye etti.
Aktas, gezi ve incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada,”Hastanemiz 33164 m2 kapalı alana sahip binada 11 Yenidoğan yoğun bakımı ve 22 erişkin yoğun bakım yatağı bulunuyor. Acilde 13bayan 13 erkek müşahede yatağı olmak üzere toplam 26 yatak ile hizmet geliyor. Dolayisiyla 150 yatak ile tum bolgeye hizmet veren onemli bir saglik kurulusumuz , devletimizin onemli bir yatirimi olan ihtiyaca cevap veren hastanemizde hastane yonetimimiz ,doktorlarimiz ,hasta bakicilarimiz ve tum personelimiz guler yuzleriyle tecrubeleriyle halkimiza hizmet veriyorlar ben hastanemizin tum calisanlarina emeklerinden dolayi tesekkur ediyorum ziyaret ve incelememiz devam edecek vatandaslarimizla bir araya gelmeye devam edecegiz tum hastalarimiza sifa diliyorum.”dedi.
Vatandaşlar hastalar ve hasta yakınları kendilerini bir an yalnız bırakmayan Kaymakam Aktaş’a teşekkür etti..
Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan