Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Polis, dolandırıcı çetesini çökertti

Polis, dolandırıcı çetesini çökertti

(Ruha Haber Ajansı – RHA) Emniyet güçleri, Samsun’da kendisini polis olarak tanıtarak bir kişiyi dolandırdığı iddia edilen şüpheli ile birlikte çeteyle bağlantılı 2 kişi de Şanlıurfa’da kıskıvrak yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun’un İlkadım ilçesinde ikamet eden M.T, kendisini emniyet mensubu olarak tanıttı. Dolandırıcı tarafından hesabın çalındığı ifade edilerek kurtarılması için bir hesaba para yatırması gerektiği belirtildi. Daha sonra dolandırıcıların talimatlarını yerine getiren M.T, yüklü miktarda para yatırdı. Bir süre geçtikten sonra dolandırıldığını anlayan M.T, emniyet güçlerine başvurdu. Dolandırıcıyı takibe alan emniyet güçleri, başka illerden gelen M.T,’nin yerini tespit etti. Polis, M.T ile bağlantılı 2 kişinin de Urfa’daki yerini tespit etti. 2 kişi bankada paraları çekmek istedi sırada polis tarafından gözaltına alındı. Soruşturma sürüyor…

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan