Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Siverek’te Silah Kaçakçılığı Operasyonu,1 Tutuklama

Siverek’te Silah Kaçakçılığı Operasyonu,1 Tutuklama

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde düzenlenen operasyonda 3 uzun namlulu silah ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince silah ve mühimmat kaçakçılığına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında belirlenen bir eve operasyon düzenlendi.Operasyonda, silah kaçakçılığı yaptığı iddiasıyla E.Ö. gözaltına alındı.Söz konusu ev ve araçta yapılan aramada, 3 uzun namlulu silah ele geçirildi.

ŞanlıurfaValiliği’inden yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:”1. Şanlıurfa İl J.K.lığı KOM Ş.Md.lüğü ekiplerince Silah ve Mühimmat Kaçakçılığına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde; 03 Ekim 2019 tarihinde, Adli Makamlardan alınan arama kararında Siverek ilçesi, Y. mahallesinde E.Ö. isimli şahsın ev ve eklentileri ile aracında yapılan arama sonucunda, gizlenmiş vaziyette (1) adet 7.62 mm. çapında AK47 kaleşnikof piyade tüfeği ile (2) adet 5.56 mm. çapında M16 COLT marka piyade tüfeği olmak üzere toplam (3) adet uzun namlulu piyade tüfeği ele geçirilmiştir .”Öte yandan Zanlı E.Ö. işlemlerinin ardından “Silah ve mühimmat kaçakçılığı” suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan