Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Ağan: “Engellilerimizin bir gün değil her gün yanındayız”

Ağan: “Engellilerimizin bir gün değil her gün yanındayız”

Başkan Ağan, Karaköprü  Engelsiz  Yaşam Rehebilitasyon Merkezi Yöneticileri Ve Hastaları  ile Yemekte Buluştu.

Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan Ve Yönetim Kurulu, Karaköprü Engelsiz Yaşam Ve Rehebilitasyon Merkezi Müdürü Sn.Erkan Özbil Ve Hasta,Hasta Yakınları İle Beraber ,İlçede İkamet Eden Engelli Bireyler İle Aileleri Katıldı.

Ağan: “Engellilerimizin bir gün değil her gün yanındayız”

Yemekte konuşan Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan ; ” Biz sadece 3 Aralık gününü engelliler ile birlikte olduğumuz, onların sadece 3 Aralık’ta aklımıza geldiği bir gün olarak görmüyoruz. Şahsım ve Partim olarak hiçbir engelli kardeşimizi engelli olarak görmüyor, engelli olmayan insanlar kadar yaşama ve hayata bağlı bir şekilde yaşamaları için çalışmalarda bulunuyoruz.. Ak Parti Karaköprü Ailesi olarak gerek Karaköprü Belediye Başkanımız Metin Baydilli ile beraber  engelli kardeşlerimizden bize gelen talepler doğrultusunda imkanlarımızı en iyi şekilde kullanarak, talepleri yerine getirmeyi bir görev bildik. Engelli bireylerimiz ile onları ilgilendirecek her çalışmada el ele gönül gönüle olduk, olmaya da devam ediyoruz” dedi.

Konuşmasının ardından öğle yemeğini Karaköprü Sembol Ocakbaşın’da engelliler ve aileleri ile birlikte yiyen Başkan Ağan, engellilerin sorunlarını dinleyerek uzun süre sohbet etti. Ak Parti olarak imkanlar ölçüsünde yapılabilecek her ne varsa yerine getirme sözü veren Ağan, günün anısına misafirleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan