Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Şanlıurfa’daki Silahlı saldırı İle İlgili 10 Kişi Tutuklandı

Şanlıurfa’daki Silahlı saldırı İle İlgili 10 Kişi Tutuklandı

(Ruha Haber Ajansı RHA)-Şanlıurfa’da bir otomobilde 3 kişinin silahlı saldırı sonucu öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 14 zanlıdan 10’unu tutuklandı,4 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Şanlıurfa‘da geçtiğimiz 3 Ekim’de Şanlıurfa-Mardin karayolunda kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından bir otomobile silahlı saldırı düzenlenmiş ve saldırıda araçta bulunan Ahmet Kubat, Hüseyin Kubat ve M.Ali Elvan hayatını kaybetmişti.

Şanlıurfa Valiliğinden yazılı açıklamada, “Şanlıurfa-Mardin kara yolunda 3 kişinin otomobil içerisinde silahlı saldırı sonucu öldürülmesi olayıyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğince çalışma yürütüldüğü belirtildi. Çalışma sonucunda 15 adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirildiği aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi: “Operasyonda 14 kişi yakalanarak gözaltına alınmış, adli makamlara sevk edilen şüpheli şahıslardan 10’u kan gütme saikiyle kasten adam öldürme suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine teslim edilmiş, 4 kişi ise adli kontrol şartı ile mahkemece serbest bırakılmıştır. Operasyon düzenlenen evlerde yapılan aramalarda 5 adet ruhsatsız tabanca, 163 fişek, bir av tüfeği, 31 av tüfeği fişeği ve bir sahte kimlik ele geçirilmiştir. Ayrıca devam eden çalışmalarda, olayda kullanılan toprağa gömülü haldeki çanta içerisinde bir kalaşnikof uzun namlulu silah, silaha ait 3 şarjör, 51 mermi, birer hücum yeleği, kar maskesi ve eldiven ele geçirilmiştir.”

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan