Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Viranşehir Belediyesinden ‘Herkesin Bir Ağacı Olsun` Kampanyası

Viranşehir Belediyesinden ‘Herkesin Bir Ağacı Olsun` Kampanyası

Viranşehir Belediyesi, ‘Herkesin Bir Ağacı Olsun’ Kampanyası kapsamında ilçede Ağaç dikme kampanyası başlattı.

Viranşehir Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü tarafından başlatılan ‘Herkesin Bir Ağacı Olsun’ kampanyası çerçevesinde fidanlar toprakla buluşturuldu.

Şırnak Mahallesinde bulunan parkta düzenlenen ağaç dikme kampanyasına, Viranşehir Belediye Başkan Vekili Abdulvahap Kurur, Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Ragıp Yıldırım, Belediye Meclis üyeleri ve Belediye Birim Müdürleri katıldı.

Ağaç dikme kampanyasında konuşan Belediye Başkan Vekili Abdulvahap Kurur, İlçe genelinde ‘Herkesin Bir Ağacı Olsun’ kampanyası başlattıklarını belirterek, kampanyanın yıl boyu süreceğini söyledi.

Yeşil alanlara çok önem verdiklerini anlatan Kurur, Amacımız kampanyamızı ilçe geneline yayıp daha fazla fidanı toprakla buluşturmak. Başlatmış olduğumuz ‘Herkesin Bir Ağacı Olsun’ fidan kampanyası diğer kurumlara ve 200 bin nüfuslu ilçe halkına örnek olmasını temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkanvekili Kurur,Peygamber Efendimiz’in “Kıyametin kopacağını bilseniz elinizdeki fidanı dikiniz” hadisi şerifini dile getirerek, fidan dikmenin kutsiyetine değindi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan