Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Şanlıurfa’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlandı

Şanlıurfa’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlandı

(RuhaHaber Ajansı/RHA)-Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 96. yıl dönümü dolayısıyla tebrikleri kabul etti.

Şanlıurfa‘da da etkili olan sağanak dolayısıyla Cumhuriyet Caddesi’nde yapılması planlanan tören, 11 Nisan Spor Salonu’nda düzenlendi.

Saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende, Vali Abdullah Erin, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelli Mehteran Takımı’nın gösteri sunduğu törende, İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesindeki sporcular gösteri gerçekleştirdi.

Şiirlerin okunduğu tören, halk oyunları gösterisiyle sona erdi.

Törene, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül,Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat,Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Oktay Ağbuga, AK Parti Şanlıurfa milletvekili Gülendar Açanal, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak ile çok sayıda kurum amiri, oda başkanı öğretmen ve öğrenci ve Vatandaşlar katıldı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan