Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Eğitim Bir Sen 3.Ödüllü Fotoğraf Yarışması Başladı..

Eğitim Bir Sen 3.Ödüllü Fotoğraf Yarışması Başladı..

(Ruha Haber Ajansı/RHA)-‘Eğitimde Bir Kareyi’ yakalamak için bu yıl Eğitim Bir Sen tarafından 3’üncüsü düzenlenen geleneksel ‘Eğitimde Bir Kare’ yarışması’na başvurular başladı.

Eğitimi en iyi anlatan bir kareyi yakalamak için bu yıl 3’üncüsü düzenlenen ‘Eğitimde Bir Kare’ödüllü Fotoğraf Yarışması’na başvurular başladı. Birinci olacak eser sahibine 5 bin TL, ikinciye 3 bin TL, üçüncüye 2 bin TL ve Mehmet Akif İnan Özel Ödülü için bin 500 TL ödül; ayrıca, sergileme hakkı kazanan eserler için 250 TL verilecek.Yarışmaya başvurular 01 Nisan 2020’de sona erecek.

Eğitim-Bir-Sen olarak, eğitim olgusunu sanatın etkileyici ve zengin diliyle ifade etmek, sanatçılarla sendikamızı tanıştırmak, üyelerimizle sanat alanında da buluşmak, gençlerimize fırsat oluşturmak, eğitim süreçlerinin arkasındaki emeği, fedakârlığı, ustalığı en güzel karelerle görünür kılmak, objektifleri eğitime odaklamak için ‘Eğitimden Bir Kare’ fotoğraf yarışmamızın üçüncüsünü başlatmış bulunuyoruz.
Kurulduğumuzdan bu yana sanatsal ve kültürel çalışmaları hep teşvik ettik, bu tür faaliyetlerin içinde olduk, bu alanlara giden yolları açtık, açılmasına vesile olduk. Eğitim çalışanlarımızın ve öğrencilerimizin sanat ve edebiyat alanında yazma yetenek ve cesaretlerini harekete geçirip verimli kılmak amacıyla çeşitli konularda yarışmalar düzenledik.
Öte yandan,Ödüle ve sergiye layık görülen eserler ‘Eğitimden Bir Kare 2020 Fotoğraf Albümü’ adıyla yayımlanacak.

NOT:Fotoğraf yarışmasının detaylarına www.egitimdenbirkare.org/ sitemizden ulaşabilirsiniz.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan