Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Sayın Aksak,Tartışmayı bırak, hizmet yap Hizmet!

Sayın Aksak,Tartışmayı bırak, hizmet yap Hizmet!

Sosyal medya Twitter üzerinden Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak ile ilgili paylaşılan rakı masasında çekilmiş ve aslında onunla hiçbir benzerliği bile olmayan fotoğraf birçok kişi tarafından paylaşıldı. Paylaşılan fotoğraf iyice incelendiğinde gerçekten uzaktan yakından Aksak’la bir alakası olmadığı görülüyor.Ancak bu fotoğraf polemiği bir anda Şanlıurfa ve Ceylanpınar hatta Ak Parti Genel Merkezini bile meşgul ederken,vatandaşlar kimin haklı kimin haksız tartışmasına bakmaksızın bu olayın zarar edenin Ceylanpınar ilçesi ve Ceylanpınarlılar olduğu kanısında ve bende aslında bu fikirdeyim.

Benim şahsi fikrim,Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak’ın taaa.. Adana’dan kendisine benzeyen o şahsı Ceylanpınar’a kadar getirtip yeniden girdiği polemiğin Şanlıurfalılar ve Ceylanpınarlılar tarafından tasvip edilmediğini 31 Mart yerel seçimler üzerinden 236 gün geçmesine rağmen vaat edilen hizmetler ve projelerinin olmadığını,bir an önce verilen vaatler tutularak vatandaşlara hizmet etme zamanı geldiğini bu nedenle afaki şeylerle zaman geçirilmemesi gerektiğini artık hizmet zamanı olduğunu hatırlatmak isterim..

“Kavgayı bırak, hizmete başla!” Ak Parti eski Milletvekili Abdülkerim Gök ve Ak Parti sayesinde Ceylanpınar tarihinin en kolay belediye başkanı seçildin.Bu dönemde artık Ceylanpınarlılar artık polemiklerle anılan bir başkan değil de yapacağınız eserler ve hizmetler ve vaad ettiğiniz projeeriin hayata geçirmenizi bekliyor.Bırakın bu suni gündemlerle Ceylanpınarlıları oyalamaya..Artık hizmet zamanı,Başta ilçe merkezi mahalleleri ve kırsal mahallelerin kış gelmeden eksikliklerini tespit edip hizmet etmeye koyulun.Vatandaş size değil Ak Parti icraatlarına oy verdi,artık vatandaşlar sizden bir an evvel çalışmalara başlamanızı dört gözle bekliyor…

31 Mart’ın üzerinden 236 gün geçti ve Önceki dönem belediye başkanı Menderes Atilla için İlçenin tüm kaynaklarını kullanmış ve belediye borç batağında,sağda solda 40-50 milyon TL borç bıraktı deniliyordu.Ancak Menderes Atilla sizin borçları açıklamanızı bekledi kamuoyu da Ceylanpınar Belediyesinin borçlarını merak ediyordu.Ve sizden de bu borçların açıklanmasını beklerken neden bugüne kadar açıklamadınız? Menderes Atilla baktı siz açıklamıyorsunuz borçları… O da bu 40-50 Milyon borç dedikodusunu duyunca kendisi net borçları açıkladı.Açıkldaı ancak öyle yüksek bir borç bırakmadığını da şeffaf bir şekilde açıkladı.

Artık Menderes Atilla ile ilgili borç tartışmaları da bitti.Şimdi sosyal medyadaki o borç tartışmaları başlatan Trollerden ses seda yok…Ceylanınar halkından size mesajı var.Ne diyor ilçe halkı: “Kavgayı bırakın,sosyal medya tartışmaları ve suni gündemleri bırakın artık sıra hizmete gelsin” diyor.

31 Mart’ta son sözünü söyleyen Ceylanpınarlı seçmenler artık Başkan Abdullah Aksak’ın bu tür sunni tartışmalar ve kavgaları bir tarafa bırakıp ir an evvel icraata geçmesini ve Ceylanpınar’a hizmet etmesini istiyor.

Belediyelerin asli görevinin hizmet olduğunu vurgulayan sokaktaki vatandaş Başkan Abdullah Aksak’tan beklentilerini sıraladı. Kimi mahallesine park, kimi sivrisinekle etkin mücadele,Kimi seçim öncesi verilen vaatlerin hayata geçirilmesini talep ediyor. Mahalleler modern caddeler, sokaklar, kaldırımlar, esnaf da ticaretini rahat yapacağı ortamlar istiyor.
Tüm Ceylanpınarlılar gibi bende,Ceylanpınar İlçe Belediye başkanından bu kısır döngü ve getirisi olmayan polemiklerden uzak durmasını ve halk için güzel çalışmalarda bulunmasını istiyorum.
Başka bir yazıda buuşmak dileğiyle..

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan