Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Kocaeli Şanlıurfalılar Derneğinden Öğretmenlere Çiğ Köfteli Kutlama

Kocaeli Şanlıurfalılar Derneğinden Öğretmenlere Çiğ Köfteli Kutlama

(Ruha Haber Ajansı/RHA)-Kocaeli Şanlıurfalılar Derneği, öğretmenlere sıra gecesi ziyafeti yaşattı.

Kocaeli’nde 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında ilk kez sıra gecesi coşkusu yaşandı. MÜSİAD Kocaeli Şube Merkezinde düzenlenen programda Urfa sıra gecesi ekibi türküler seslendirdi.

Kocaeli Şanlıurfalılar Derneği, 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel sıra gecesi düzenledi. MÜSİAD’da düzenlenen geceye Kocaeli Şanlıurfalılar Derneği Başkanı Cebrail Aydın, Körfez Viranşehirliler Derneği Başkanı Çetin Zerenoğlu, Kocaeli Bingöllüler Derneği Başkanı Ali Değirmenci, Adana Ceyhan Doruklular Kültür ve Dayanışma Derneği İzmit Şube Başkanı Cabbar Yusuf, Özel Körfezim Eğitim Kurumları Genel Müdürü Azmi Cihat Hatipoğlu, okulun ortakları, öğretmenleri, Gebze Şanlıurfalılar Derneği Başkanı Mustafa Turanalp, Kocaeli Şanlıurfalılar Derneği eski Başkanı Mustafa Ayaz eşi Nevin Ayaz, Kocaeli Şanlıurfalılar Derneği eski Başkanı Nedim Sabancı eşi Nazmiye Sabancı, Kocaeli Şanlıurfalılar Derneği eski Başkanları Cuma Karavar, Nedim Sabancı, Mustafa Ayaz, öğretmenler ve Şanlıurfalı vatandaşlar katıldı.

ÇİĞKÖFTE İKRAMI
Sıra gecesi ekibinin birbirinden güzel şarkı ve türküleri öğretmenler gününe özel söylendi. Son Urfalı lakabı ile bilinen Mehmet Sait Sümer ve sıra gecesi ekibi en güzel türkülerini öğretmenler için okudu. Şanlıurfalı Vahit Kurt da yine geceye muhteşem eserleriyle katkı sağladı. Geceye katılan misafirlere Şanlıurfa’nın lezzetlerinden lahmacun, lebeni (ayran çorbası), baklava, salata ve içecek ikramı yapıldı. Misafirler, uzun hava ve türkülerin ardından söylenen halaylarla pisti bir an olsun boş bırakmadı. Geceye özel Mehmet Turanoğlu tarafından yoğrulan çiğköfte de misafirlere ikram edildi.

Programda bir konuşma yapan Kocaeli Şanlıurfalılar Derneği Başkanı Cebrail Aydın, “Gecemize katılan herkese teşekkür ediyorum. gecemize destek veren Şanlıurfalı hemşehrilerimize ne kadar teşekkür etsem azdır. Öğretmenler günü için bir araya geldik. Öğretmenlik mesleği çok kutsal. Bizleri bugünlere getiren öğretmenlerimize şükranlarımızı sunuyorum. Bu özel geceyi kendilerine ne kadar değer verdiğimizi göstermek adına düzenledik. Onlar bizim baş tacımız. Çocuklarımızı yarına hazırlayan onlara ışık olan insanlar. Kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır. Gecemize katılan değerli öğretmenlerimize teşekkür ediyor tüm öğretmenlerimizin bu özel günü kutluyorum. İyi ki varsınız” ifadelerini kullandı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan