Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / 13 İlde FETÖ/PDY Operasyonu, Urfa’da Var..

13 İlde FETÖ/PDY Operasyonu, Urfa’da Var..

Samsun merkezli başlatılan ve aralarında Şanlıurfa’nın da olduğu 13 ilde gerçekleştirilen FETÖ operasyonunda 15 şüpheli gözaltına alındı. Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından aralarında Şanlıurfa’nın da olduğu 13 ilde FETÖ operasyonu düzenlendi. Eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda 15 zanlı gözaltına alındı.

Samsun merkezli 13 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü ( FETÖ) yapılanmasına ilişkin ankesör soruşturması kapsamında 15 şüpheli yakalandı.Samsun Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmada, örgütün “mahrem imam”larınca ankesörlü telefonlardan ardışık arandıkları tespit edilen aralarında muvazzaf subay, astsubay, uzman çavuş ve kapatılan askeri okul öğrencilerinin de bulunduğu 15 zanlı eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alındı.Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce 16’sı muvazzaf, 2’si kapatılan askeri okul öğrencisi 18 şüphelinin yakalanması için Samsun, İstanbul, Aydın, Antalya, Ankara, Mersin, Şırnak, Siirt, Kayseri, Şanlıurfa, Kocaeli, Mardin ve İzmir’de eş zamanlı operasyon düzenlendi.Operasyonlarda gözaltına alınan 15 zanlı emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan