Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Arınç:”Urfalılar Tugayı Taşınmış Olarak Bilin”-(Videolu)

Arınç:”Urfalılar Tugayı Taşınmış Olarak Bilin”-(Videolu)

(Ruha Haber Ajansı/RHA)-Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen TBMM eski Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yüksek İstişare Kurulu üyesi Bülent Arınç,Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi Şeref salonunda gezetecilere açıklamalarda bulunan Arınç,Kitap fuarına katılımını değerlendiren Arınç, “Kitap fuarlarına gidiyorum davet üzerine ve en son Ankara Kitap Fuarında bulunmuştum. Daha öncede birçok ilde kitap fuarlarında bulmuştum ve bu gün de Şanlıurfa’daki Kitap Fuarına katılıyorum. Geçmişten bu güne bir kitap dostu olarak çok kitap okudum bu yüzden kitap ile buluşmak ve elden kitap düşürmemek gerekir. Son zamanlarda görsel yayın ve dijital ortam daha çok yaygınlaştı ama kitabın yerini hiçbir şey tutamaz. ‘Söz uçar yazı kalır’ derler. Milli Görüş dönemine ait siyasi hatıralarımı topladığım Arınç Küçük Erdoğan ismi ile bir kitabım yayımlandı. Bu vesile ile hem kitabımın tanıtım imzası hem de yakın siyasi tarihimize ait siyasi hatırlarımızı anlatma imkânımız oluyor. 8 Milletvekilimiz var AK Parti olarak bende şuanda Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi olarak eski Meclis Başkanlarımızın beşi ile birlikte Sayın Cumhurbaşkanımızın hemen yanında hizmet vermeye çalışıyoruz. Geçmişte meslek hayatı içerisinde başarılı olmuş kişiler içerisinde böyle bir kurul oluşturuldu. Kendi aramızda toplantılar yaptığımızda Sayın Cumhurbaşkanımız başkanlığında toplantılar düzenleyeceğiz. Bu yüzdendir gittiğim şehirlerde Belediyemizi, İl Başkanlığımızı ve Valiliğimizi ziyaret ediyoruz. Şanlıurfa hamd olsun başarılı bir şekilde ilerliyor, hem Milletvekillerimizin parlamentodaki çalışmalarını takip ediyoruz. Hem de meslektaşım olan Büyükşehir Belediye Başkanımızı. Zeynel Abidin Beyazgül Başkanımız dürüstlüğü ve mesleki hayattaki başarısı ile bu seçimi büyük bir oy oranı ile kazandı. Karşımızdaki aday tüm partilerin ortak adayı olmasına rağmen seçimi Başkanımız kazandı. Bu seçim zaferi herkesin hakkı değil, herkesin harcı değildir. İnşallah geçmişten bu güne yapılan hayırlı hizmetleri arkadaşımız devam ettirerek ilerletir. Şanlıurfa dış politika bakımından Barış Pınarı Harekatı ile hem de turizmi ile kültürü ile inşallah her gün daha da güçlenen sanayisi ile ülkemizin göz bebeği olan bir ilimizdir. Burada yaşayan insanımızın daha mutlu ve huzurlu olması hepimizin arzusudur. Başkanımızın tek görevi Büyükşehir Belediye Başkanımız olarak ilçelerimizin de kalkınmasına yardımcı olmasıdır. Ama öncelikle bu Şanlıurfa’mızın yani Peygamber şehri, Halil-ur Rahman’ın bulunduğu ve geçmişte İslam büyüklerinin yaşadığı toprağın altı ile üstünün kuvvetli olduğu bir yerde hizmet etmek hakikaten bir ibadettir. Ben Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’ün bunu başaracağını ümit ediyorum. İl Başkanımızı da hem bu seçim başarısından dolayı hemde daha önceki yönetimi açısından önemli çalışmalar yaptığını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

”TUGAYI TAŞINMIŞ OLARAK BİLİN”

RHA AJANS‘tan gazeteci Ömer Dodanlı’ının tugay’ın taşınması ile ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç,”Şanlıurfa her seçimde Ak Parrti’den yana yer almıştır.Bende zaman zaman seçimlerde Şanlıurfa’ya geldim ve Urfa kadim bir şehirdir.Bu anlamda Şanlıurfa’da bulunan Tugay’ın taşınması için gereken yapılacaktır.Urfalılar Tugay’ı taşınmış olarak bilsinler.Şanlıurfa’mıza hayırlı olsun. ”dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan