Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Anadolu Yıldızlar Ligi’nde Eyyübiye’nin Gururu Oldular..

Anadolu Yıldızlar Ligi’nde Eyyübiye’nin Gururu Oldular..

(Ruha Haber Ajansı/RHA)-Eyyübiye Belediyesi Ak Evler spor salonları bünyesinde birçok dalda verilen sportif faaliyetlere katılan gençler, elde ettikleri başarılarla göz dolduruyor.

Gençliğe verdiği önemle kamuoyunun takdirini toplayan Eyyübiye Belediyesi, bünyesindeki Gençlik Merkezleri ve AK Ev Spor Salonları ile ilçe genelinde binlerce genci hem sportif faaliyetlere yönlendiriyor, hem de gençliğin milli ve manevi değerlere haiz birer gençlik olarak yetişmesine vesile oluyor.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un talimatlarıyla belediye bünyesindeki Gençlik Merkezleri ve AK Ev Spor Salonlarından gençlere yönelik sportif faaliyetlerini sürdüren Eyyübiye Belediyesi, yaptığı yatırımların karşılığını gençlerin elde ettiği başarılarla alıyor.

HİLVAN’DA DÜZENLENEN ANADOLU YILDIZLAR LİGİ MÜSABAKALARINDA 6 SPORCU DERECEYE GİRDİ

Hilvan’da Anadolu Yıldızlar Ligi Güneydoğu Anadolu Güreş Grup Müsabakaları düzenlendi. Güneydoğu Anadolu bölgesinde 10 ilden yaklaşık 200 sporcu ve farklı illerden gelen hakemler tarafından yapılan müsabakalarda Şanlıurfa Eyyübiye İlçesi Ak Evler sporcuları 6 madalya ile Eyyübiye’nin gururu oldular.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Kapalı Spor Salonunda düzenlenen müsabakalarda 12-17 yaş Anadolu Yıldızlar Ligi Güneydoğu Anadolu Güreş Grup Müsabakalarına Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim Halil Alp, İlçe Emniyet Müdürü Salih Köse ve sporseverler katıldı.

EYYÜBİYE’NİN GURURU OLDULAR
Çekişmelere sahne olan müsabakalarda Eyyübiye Belediyesi Ak Ev sporcuları aldığı madalyalarla başarı üstüne başarı elde etti. Yapılan elemelerde sporculardan 38 kğ’da Emircan Çiftçi 1. , Onur Cesur 48 Kiloda 2., 41 kğ’da serbestte Ebubekir Şarvan 2., İslam Turan 41 Kğ’da 3., Abdülbaki Çoban 52 Kğ’da 3. , Fatih Koyunlu 62 kğ’da 3. Oldu.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan