Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Aksoy, Öğrencilere Atkı Bere Takımı Dağıttı

Aksoy, Öğrencilere Atkı Bere Takımı Dağıttı

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy’un talimatları ve desteği ile Bozova Halk Eğitim Merkezindeki kursiyerler tarafından örülen atkı ve bereler, Bozova kırsal mahallelerinde öğrenim gören öğrencilere dağıtılmaya devam ediyor.

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy’un eşi Yüksel Aksoy’un öncülüğünde gerçekleştirilen programın yeni adresi Argıncık, Türkmenören ve İncirli Mahallesindeki okullar oldu.

Gerçekleştirilen programa Başkan Aksoy’un eşi Yüksel Aksoy, Belediye Meclis Üyesi Türkan Boztepe, Halk Eğitim Müdürü Necati Taş, Halk Eğitim Merkezi Hocası Necla Altun, öğretmen ve öğrenciler  katıldı.

Başkan Aksoy’un eşi Yüksel Aksoy konuşmasında, “Kış aylarının gelmesi ile birlikte kırsal mahallelerimizde öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilerimize atkı bere takımı ve oyuncak dağıtımına devam ediyoruz. Hiçbir çocuğumuz üşümesin istiyoruz. Elimizden geldiği ölçüde imkanı bulunmayan kırsal kesimdeki çocuklarımıza ördüğümüz atkı ve bereleri ulaştırıyoruz. Biz zamanımızı böylesi yararlı bir iş ile değerlendirirken, kırsal kesimdeki vatandaşlarımızla da diyalog imkanı da bularak eksiklikleri yerinde tespit ediyoruz.” dedi.

Dağıtılan oyuncaklar, atkı ve bere takımları sayesinde miniklerin yüzleri gülerken, renk renk atkı, bere ve oyuncakları açan miniklerin mutluluğu gözden kaçmadı

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan