Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Meslektaşımız Uğur Er’in Mutlu Günü

Meslektaşımız Uğur Er’in Mutlu Günü

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığında görevli Gazeteci Uğur Er dünya evine girdi.

Gazeteci Uğur Er, hayatını Hatice Kübra Badıllı ile birleştirdi. Vali Konağı Düğün salonunda gerçekleşen düğüne Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İbrahim Uçar, ŞUSKİ Genel Müdürü Emin Özçınar, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Mithat Şengöz, Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanı Faruk Bayuk, AK Parti Şanlıurfa İl Yönetim Kurulu Üyesi Mali Müşavir  Mehmet Ali Kurt, Birecik Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Uzun meslektaşları ve çok sayıda davetli katıldı. Düğünde genç çiftin nikahlarının Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İbrahim Uçar, genç çiftçi tebrik ederek evlilik hayatlarında mutluluk diledi.

Genç çiftin nikah Şahitliklerini ise Büyükşehir Belediye Ak Parti Grup Başkan Vekili Faruk Bayuk , Büyükşehir Belediye Basın Yayın Ve Halkla ilişkiler Daire Başkanı Mithat Nebi Şengöz, Birecik Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Uzun ve İş İnsanı M.Reşit Akıl yaptı.

Bu mutlu gününde Gazeteci Uğur Er’i meslektaşları yanlız bırakmadı.RHA AJANS.COM olarak biz de meslektaşımıza ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan