Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Atilla’dan Başkan Soylu’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Atilla’dan Başkan Soylu’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Önceki dönem Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla ve beraberindeki yüzlerce Ceylanpınarlı belediye meclisinin oylarıyla belediye başkanı seçilen Feyyaz Soylu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ceylanpınar Belediye Eski Başkanı Menderes Atilla, Cuma günü yapılan meclis oylamasıyla Belediye Başkanı seçilen Feyyaz Soylu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Menderes Atilla’ya ziyareti sırasında Demokrat Parti belediye meclis üyeleri, kanaat önderleri, önceki dönem belediye meclis üyeleri ve yüzlerce Ceylanpınarlı vatandaş eşlik etti.

Menderes Atilla konutundan yüzlerce Ceylanpınarlı vatandaş ile Ceylanpınar Belediyesi’ne yürüdü. Yürüyüş sırasında ise kalabalık sık sık “Başkan Feyyaz soylu” sloganları attı.

Menderes Atilla ve yanındaki kalabalığı belediye girişinde Ak Parti İlçe Başkanı Halid Şimşek ile birlikte karşılayan Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, ziyaretten dolayı mutluluğunu dile getirdi.

Öte yandan ziyaret sırasında açıklama yağan Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, Menderes Atilla döneminde ilçeye bütün hizmetlerin fazlasıyla yapıldığına da dikkat çekti.

“FEYYAZ SOYLU KARDEŞİM CEYLANPINAR’A EPEY GÜZEL HİZMETLER YAPACAK”
Ceylanpınar Belediye Eski Başkanı Menderes Atilla, Feyyaz Soylu’nun herkese eşit derecede davranacağını ve Ceylanpınar’ın ileri taşıyacağını ifade ederek, “Bugün yeni seçilen belediye başkanımız Feyyaz Soylu’ya dava arkadaşlarımızla beraber ziyarete geldik. Allah hayırlı ve uğurlu etsin diyorum. Önümüzdeki süreçte inanıyorum ki Feyyaz Soylu kardeşim Ceylanpınar’a epey güzel hizmetler yapacak. Herkese eşit ve adil davranacak. Ceylanpınar’ın marka değerini arttıracağımdan hiçbir şüphem yoktur. Makamlar ve mevkiler gelip geçicidir. Seçimler olur, her seçimde her partiden adaylar olur. Seçim döneminde herkes birbirini eleştirebilir. Ondan sonra seçim günü halkın tercihi neyse o doğrultuda belediye başkanı seçilir. Geçmişi unutmaz lazım. Yeni seçilen belediye başkanı yoluna bakması lazım. Bu şekilde davranan bir belediye başkanı hem kendisine hem taraftarlarına hem de ilçesine katkı sunar. Onun için siyaset düşmanlık değildir. Sadece siyasi rekabettir. Seçim günü bittiğinde o rekabetinde bitmesi lazım” dedi.

“CEYLANPINAR 8 AYINI BOŞUNA KAYBETMİŞ OLDU”
Menderes Atilla, Abdullah Aksak döneminde ilçenin 8 ayını kaybettiğini belirterek, “Abdullah Aksak bizimle uğraşmaktan başka ilçeye hiçbir şey yapmadı, hiçbir uğraşı olmadı. Ceylanpınar 8 ayını boşuna kaybetmiş oldu. Daha sonrasında hayırlı bir karar aldı ve Ceylanpınar zulümden kurtulmuş oldu ve Feyyaz kardeşim seçilmiş oldu. İnanıyorum ki Feyyaz kardeşimizin önünde kocaman bir 4 yıl var. Bu dört yılda da ilçemize çok güzel hizmetler kazandıracaktır. Herkese eşit mesafede yaklaşacaktır. Kendim Atilla Ailesi ve dava arkadaşlarım adına Feyyaz kardeşime hayırlı olsun diyorum, başarılar diliyorum. Allah seni muvaffak etsin” diye konuştu.

“BELEDİYE HERKESİNDİR, ANAHTARI DA VATANDAŞINDIR”
Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, Ceylanpınar Belediyesi’nin halka ait olduğunun altını çizerek, “Hizmet konuşacak olursak benim daha hizmetim yok. Bana yapılacak bir hizmet kalmamış. Zaten önceki belediye başkanımız Menderes Atilla her şeyi yaptı. Bana düşen de Ceylanpınar markasını daha da yükseğe taşımak. Bir hata yaptığım zaman beni uyarın, beni yalnız bırakmayın. Yalnız bırakıldığımız zaman Ceylanpınar’a zarar veririz. Ama birlik olursak Ceylanpınar şaha kalkar. Ceylanpınar bir gemi ve hepimiz bu gemideyiz. Ziyaretiniz ile bizi onurlandırdınız. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Menderes Atilla abimizdir, kendisinin siyasi birikimlerinden yararlanmak isteriz. Ceylanpınar benim onun bunun değil herkesindir. Belediye herkesindir, anahtarı da vatandaşındır.” şeklinde konuştu.

“HEPİMİZ CEYLANPINAR’DA AKRABAYIZ, KARDEŞİZ”
Ak Parti İlçe Başkanı Halid Şimşek, Ceylanpınar’da kardeşliğin hâkim kılındığını belirterek şöyle devam etti:
“Biz Ceylanpınar’da kardeşliği tesis etmek adına sürekli söylediğimiz şey şuydu. Seçim bittikten sonra hepimiz Ceylanpınar’da akrabayız, kardeşiz. Biz hiç kimseye o kapıyı kapatma hakkına sahip değiliz. Biz bugün varız, yarın yokuz. Kin, nefret ve öfkeyle bu memleket yaşanmaz. Ancak biz ele ele verirsek, kardeş olursak ve hata yapmaz isek bu memleketi kalkındırabiliriz. Fakat bugün birbirimize saldırmaya kalkarsak, şu şucuydu, bu bucuydu dersek bir arpa boyu kadar yol alamayız. Demokratik bir seçim yapıldı. Eğer zorlama falan olsaydı, tıpkı eskisi gibi partileri kapatır tek partili rejime giderdik. Ama Allah’a çok şükür demokratik bir seçim yapılmıştır. “

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan