Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Bayık Yeni  Yıl Ziyaretinde Bulundu

Bayık Yeni  Yıl Ziyaretinde Bulundu

 

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık yılbaşı gecesinde  güvenlik güçleri ve hasta ziyaretlerinde bulundu.

AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir, Gençlik Kolları Başkanı Serhat Becel ve meclis üyeleri ile birlikte ziyaretlerini gerçekleştiren Başkan Bayık, Hilvan Şehit Halit Şıltak Devlet  Hastanesinde yatan hastalar ve polis kontrol noktasında halkın huzur ve güvenliği için mesai gözetmeksizin nöbet tutan jandarma ve polis memurlarına tatlı ikramında bulunarak yeni yıllarını kutladı.

Yeni yıl kapsamında yaptığı ziyaretlerle ilgili açıklamada bulunan Bayık ‘İlçemizde herhangi olumsuz bir durumun yanşanmaması ve halkımızın yılbaşı gecesini huzur ve güven içerisinde geçirmesi için mesai gözetmeksizin nöbet tutan jandarma ve polis memurlarının yeni yılını kutladıktan sonra hasta ziyaretlerinde bulunup şifa dileklerimizi ilettik. 2020 yılının tüm dünyaya sağlık, barış ve huzur getirmesini umuyor, ilçe halkımız ve milletimizin yeni yılını en içten dileklerimle kutlar esenlikler dilerim’ dedi.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan