Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Başkan Soylu Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü

Başkan Soylu Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, Ankara temasları kapsamında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, önceki gün bir takım dizi ve temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya çıkarma yaptı. Belediye Başkanı Feyyaz Soylu temasları sırasında Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü. Görüşmede Başkan Feyyaz Soylu’ya Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özşavlı ve ilçenin kanaat önderlerinden Ahmet Uçar’da eşlik etti.

Başkan Soylu, ilçede yapılacak projeler için Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan destek istedi. Öte yandan Erdoğan ise Soylu’yu tebrik ederek, Ceylanpınar halkına selamlarını söyledi.

“CEYLANPINAR’IMIZ CUMHURBAŞKANIMIZIN DESTEĞİ İLE DAHA GÜZEL OLACAK”
Ziyaret hakkında açıklamalarda bulunan Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, “AK Parti Genel Başkanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldik. Ceylanpınar’ın daha yaşanır bir kent olabilmesi için Sayın Cumhurbaşkanımızdan destek istedik. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere görüşmeyi sağlayan vekillerimize çok teşekkür ediyorum. Ceylanpınar’ımız Cumhurbaşkanımızın desteği ile daha güzel olacak” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan