Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Başkan Aksoy, Bozova Gençlik Merkezi Öğrencilerini Misafir Etti

Başkan Aksoy, Bozova Gençlik Merkezi Öğrencilerini Misafir Etti

 

 

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Bozova Gençlik Merkezi öğrencilerini misafir etti.

Gençlere verdiği önemle gençlerin gönlünde taht kuran Başkan Aksoy, gösterdiği yakın ilgi ve desteklerle de gençlere sevgisini hissettiriyor.

Başkan Aksoy’a teşekkürlerini iletmek amacıyla Başkan Aksoy’a ziyaret eden gençler, “Başkanımızın hem maddi hem de manevi olarak her zaman yanımızda oldu. Bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemiyor. Biz onu bir abimiz olarak görüyoruz ve her ne ihtiyacımız olursa kendisine rahatlıkla iletebiliyoruz. Tüm vatandaşlara olduğu gibi kapısı bize de her zaman açık, bu nedenle biz Gençliğin Abisi Suphi Aksoy’a çok teşekkür ederiz.” dedi.

Gerçekleştirilen ziyaret dolayısıyla memnuniyetini dile getiren Başkan Aksoy, “Geleceğimizin teminatı gençlerimiz bugün bizi ziyarete geldiler. Göreve geldiğimiz günden bu yana abileri olarak gençlerimizin hep yanında oldum ve bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceğim. Gençlik Merkezi ve Belediyemiz arasında imzaladığımız protokol ile kara kalem, yağlı boya, atletizm, el sanatları ve daha bir çok branşta gençlerimize sponsor olarak gelişimlerini desteklemeye devam ediyoruz. Ankara temaslarımız sonucunda ilçemize kazandıracağımız, Yeni Gençlik Merkezi ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuzun yapımına da kısa sürede başlayacağımızın müjdesini ben buradan bizi ziyaret eden gençlerimize vermek istiyorum. Ben her zaman söylüyorum ve söylemeye de devam edeceğim. Gençlerimiz bizim için önemli ve biz her zaman gençlerimizin yanındayız. Gerçekleştirmiş oldukları nazik ziyaretleri dolayısıyla gençlerimize ve öğretmenlerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim.‘’ dedi.

Ziyaret sonrası gençlerle hatıra fotoğrafı çekinen Başkan Aksoy, kapısının her zaman açık olduğunu dile getirerek genç misafirlerini yolculadı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan