Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Başkan Dodanlı’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Mesajı

Başkan Dodanlı’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Mesajı

Şanlıurfa internet Haberciler ve Gazetecileri Dernek Başkanı Ömer Dodanlı 10 Ocak Çalışan Gazetecileri günü dolaysıyla bir mesaj yayımladı.

Dodanlı yayımladığı mesajda,”Milletimizin ortak sesi olmanın ötesinde, kamuoyunun vicdanını temsil eden tüm basın mensuplarımızın Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.”

Vatandaşlarla Devletin arasında bir köprü görevi yapan,Demokrasinin temel taşlarından olan basın, düşünce ve haber alma özgürlüğünün en etkili bir ulaşım aracıdır. Bu anlamda kurumlarla vatandaş arasında bilgi akışını sağlayarak, demokrasinin korunmasında önemli bir görev üstlenmektedir.Haberleri doğru ve tarafsız bir şekilde ortaya koyan basınımızın, toplumun bilgilenmesinde, bilinçlenmesinde, toplumsal barış, huzur ve güven ortamının güçlenmesinde önemli payı bulunmaktadır.

Yerelde Şanlıurfamızın sorunlarını kamuoyuna aktaran, etkin çözüm önerileriyle toplum mekanizmasının daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olan, vatandaşla devlet arasında köprü görevi üstlenen basın mensuplarımız,

gece, gündüz demeden, zor şartlar altında fedakarca görev yapan değerli basın mensuplarının, Şanlıurfa‘nın sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesi,  kalkınması için sorumluluklar üstlenen kamuoyu yararına özveri ile görevlerini sürdürmeye çalışan değerli basınımızın daha güzel şartlarda halkımızı bilgilendirmesi adına 2020 yılının umut verici olmasını temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; bu işe emek ve gönül veren tüm basın mensuplarımıza sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu uzun bir meslek yaşamı diliyor,  ebediyete intikal eden değerli gazetecilerimizi rahmetle anıyor, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü kutluyorum.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan