Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Erat’dan, ” Dünya Çalışan Gazeteciler Günü” mesajı

Erat’dan, ” Dünya Çalışan Gazeteciler Günü” mesajı

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Nakşi Erat, 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Nakşi Erat, “10 Ocak Gazeteciler Günü” münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Gazeteciliğin, halkın gören gözü, duyan kulağı ve haykıran sesi olduğunu belirten Erat,  objektif, tarafsız ve dürüstlük ilkesinden ödün vermeden mesleklerini icra eden tüm gazetecilerin gününü kutladığını söyledi.

Erat,, halkın  haber alma kaynağı olan gazetecilerin tarafsız olması gerektiğini ifade ederek mesajında şu ifadelere yer verdi: “Teknolojinin ve iletişim araçlarının geliştiği ve dünyanın bir küçük köy haline geldiği çağımızda, gazetecilik önemli bir güç haline gelmiştir. 4. güç olarak bilinen gazetecilik, toplumu yönlendirme ve toplumda algı oluşturma bakımında belki en büyük güç haline gelmiştir. Çok zor ve o kadar da önemli olan bu mesleği, icra eden gazeteciler büyük bir sorumluluğun altındadırlar.  Bu zorluklar ve sorumluluklar altında görevlerini yapan gazetecilerin haklarının iyileştirme konusunda yeterli bir çalışmanın yapılmadığı kanısındayız.”

Bu zor mesleği icra eden gazetecilerin hayat şartlarının daha iyi bir hale getirilmesi için çalışmaların bir an önce yapılması gerektiğini belirten Erat, son olarak, “Kutsal ve o kadar da zor olan bu mesleği icra eden tüm gazetecilerin 10 Ocak gazeteciler gününü en kalbi duygularımla kutluyorum.” ifadelerini kaydetti.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan