Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Gaziantep’teki Müsabakalarda Eyyubiyeli Sporcular Damga Vurdu

Gaziantep’teki Müsabakalarda Eyyubiyeli Sporcular Damga Vurdu

Gaziantep’teki Müsabakalarda Eyyubiyeli Sporcular Damga Vurdu

Anadolu Yıldızlar Ligi Güreş Grup Müsabakaları hafta sonu Gaziantep’te yapıldı. Birbirinden çekişmeli karşılaşmalara sahne olan müsabakalara Şanlıurfa‘nın Eyyubiye ilçesinden katılan sporcular adeta madalyalara ambargo koydu.

Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Gençlik Spor salonunda, serbest ve grekoromen kategorilerinde gerçekleştirilen turnuvaya 12 ilin  karmaları katıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından sporun tabana yaygınlaştırılması, yerel faaliyetler sonucu  yetenekli sporcuların spora kazandırılması amacıyla düzenlenen Anadolu Yıldızlar Liginde nefes kesen müsabakalar yaşandı.

Turnuvaya Şanlıurfa adına katılan Eyyubiye Belediyesi sporcular 1 birinci, 2 ikinci, 3 de üçüncülük kazanırken, Eyyubiye’den müsabakalara katılan güreşçiler  sporcular 7 madalya elde etti.Ve takım halinde 2.oldu.

Anadolu yıldızlar ligi güreş müsabakalarında Eyyübiye Belediye spor güreş takımında dereceye giren sporcular şöyle:

52 kg’da Abdulbaki Çoban 1.ci

38 kg’da Emircan Çiftçi 2.ci

41 kg’da İslam Turan 2.ci

41 kg’da Ebubekir Şarvan 3.cü

62 kg’da Fatih Koyunlu 3.cü oldu. Dereceye giren sporcular ve hocaları desteklerinden dolayı Eyyubiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a  müdür Tarkan Turan Öztekin’e  teşekkür ettiler.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan