Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / ”Urfaspor Kongresinde AK Parti’yi Hedef Gösterdi Tepki Aldı.. (VİDEO)

”Urfaspor Kongresinde AK Parti’yi Hedef Gösterdi Tepki Aldı.. (VİDEO)

(Ruha Haber Ajansı/RHA)-Şanlıurfaspor’un bugün gerçekleşen olağanüstü ikinci kongresinde dilek ve temenniler bölümünde eski saadet partili meclis üyesi Mehmet Cafer’in konuşması salondakiler tarafından tepkiyle karşılandı.

Şanlıurfaspor’un bugün gerçekleşen kongresinde dilek ve temenniler bölümünde söz alan Saadet Partisi Belediye eski Meclis Üyesi Mehmet Cafer’in konuşması salonda bulunanlar tarafından tepki topladı.Cafer’in konuşmasına karşı çıkan ve tepki gösteren bir taraftar,” AK Parti‘de, Saadet’te, MHP’de yere girsin, hiçbiri bir şey yapmadı.Şanlıurfasor kongresinde siyaset yapmayın.” dedi.

Kulübün mali kriz durumunu AK Parti’ye bağlayan eski saadet partili Mehmet Cafer, “Yeni gelen yönetim atamayla delege yazmıştı ve bu önerimizi kabul etmediler. Atamayla gelen yönetim burada içinizde olanlarınız da, olamayan da var. O yönetimdeki arkadaşların hepsi suçlu Urfaspor’un bu duruma gelmesinde. Arkadaşlar 1 prim 40 bin TL’ye verildi, kadroya girmeyen oyuncuya verildi. Arkadaşlar hepimiz bu memlekette yaşıyor, Urfaspor Urfa’nın en minik STK’sıdır. Ama maalesef yerin dibine indirdik. Bizler yaptık arkadaşlar, bizim Urfalıların genlerinde yalakalık var. Biz her zaman yalakalık yaptık AKP’li siyasetçilere. AKP’li siyasetçiler Urfasporu bu duruma getirdi, AKP’li STK’lılar Urfasporu bu duruma getirdi, AKP’li basın Urfaspor’u bu duruma getirdi” ifadelerine yer verdi.

Cefer’in konuşmasına tepki gösteren bir taraftar,”Bizim vekillerimizin hiçbiri Celaleddin Güvenç kadar olamadı. Bir tanesi bile İstanbul’daki iş adamalarıyla görüşüp, takım için yardım istemedi. Ama Celaleddin Güvenç Urfaspora yardım için iş adamlarıyla görüştü. Yere girsin AKP’de, MHP’de, CHP’de, Saadet Partisi’de. Hiçbir patinin faydası dokunmadı Urfaspora. Arkadaşlar bugün Urfasporu kurtaracak olan yine mülki amirlerdir, belediye başkanlarıdır,milletvekilleridir. Nasıl bozdularsa, onlar düzeltecekler.”

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan