Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Dolandırıcıların Yeni Yöntemi “Sahte Polis”

Dolandırıcıların Yeni Yöntemi “Sahte Polis”

Samsun’da kendilerini “sahte polis” olarak tanıtan 3 kişi vatandaşları dolandırmaya çalışırken polis ekipleri tarafından araçlarında kıskıvrak yakalandı.

Samsun’da kendilerini “sahte polis” olarak tanıtan 3 kişi vatandaşları dolandırmaya çalışırken polis ekipleri tarafından araçlarında kıskıvrak yakalandı.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü, kent merkezinde 3 şahsın kendilerini polis olarak tanıttığı ve vatandaşları dolandırmaya çalıştığı ihbarını alan polis ekiplerinin harekete geçtikleri belirtildi. Şahısları takibe alan ekiplerin sahte polisleri kıskıvrak Havza ilçesinde bir araçta yakaladıkları kaydedildi.

Olay, Samsun’un Atakum ve İlkadım ilçelerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz dolandırıcılar, İlkadım ilçesi Kadıköy Mahallesi’nde ikamet eden Fatma E.’yi ev telefonundan arayarak kendilerini polis olarak tanıtıp adının FETÖ olaylarına karıştığını ve evinde arama yapacağını söyleyerek söz konusu eve gitti.
Dolandırıcılardan S.İ. evde arama yaptığı sırada 3 bin lira para, 30 gram altın bilezik ve 4 adet çeyrek altını alıp evden ayrıldı. Dolandırıldığını anlayan Fatma E. polise şikayette bulundu. Samsun polisi yaptıkları araştırma sonucu olayla ilgili S.İ. ile birlikte hareket ettikleri iddia edilen N.K. Ve yabancı uyruklu M.M.’yi Havza’da bir aracın içinde kıskıvrak yakaladı.Zanlılar emniyettekiişlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan