Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Tünel değil ölüm geçidi!

Tünel değil ölüm geçidi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin hemen yanında yer alan tünelin tavanında sular akıyor ve duvarlar çürümeye başladı. Vatandaşlar ise tünelin faciaya davetiye çıkardığını ifade ediyor.

– Şanlıurfa’nın merkezinde yer alan Ahmet Bahçivan Tüneli’nde yaşanan yağmurlardan sonra su sızdırmaya başladı. Su sızıntısı akıllara tünelin ne derece güvenli sorusunu da beraberinde getiriyor.

Tünelin duvarlarında kentte yaşanan yağmurlardan sonra su akışı yaşanıyor. Betonun eridiği net olarak gözükürken, suyun bu kadar yoğun geçtiği betonun içerisindeki demirin ne derece deforme olduğu ise merak konusu.

Kent sorunlarının tartışıldığı Facebook’ta yer alan Yor Kafanı grubunda Vedat Tütüncü tünelin fotoğraflarını paylaşarak şu yorumu yaptı:

“Ahmet Bahçivan İş Merkezi Araç Tüneli…Büyükşehir Belediyesinin de dibinde…Sular akıyor, beton çürüyor, cabası…Güzel bir görüntü mü?

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan