Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Urfa’nın gübre ve mazot desteklemeleri ne zaman ödenecek?

Urfa’nın gübre ve mazot desteklemeleri ne zaman ödenecek?

Şanlıurfa’da çiftçilerin merakla beklediği gübre ve mazot desteklemeleri halen ödenmedi. Şanlıurfalı çiftçileri ise diğer illerde ödenen gübre ve mazot desteklemelerinin Urfa’da da ödenmesini istiyor.

RHA AJANS/RHA) – Şanlıurfalı çiftçilerin dört gözle beklediği gübre ve mazot desteklemeleri ile ilgili henüz ne ses var ne de seda.

Geçtiğimiz günlerde 58 ilin gübre ve mazot desteklemeleri ödenmişti. Geriye kalan içinde Şanlıurfa’nın da olduğu 23 ilin desteklenmeleri ise henüz ödenmedi. Şanlıurfalı çiftçiler ise GAP’ın başkenti olan Şanlıurfa’da gübre ve mazot desteklemelerinin halen ödenmemesine tepkili.

Demokrat Parti Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Ömer Karakeçili, GAP’ın başkenti olan Şanlıurfa’ya desteklenmelerin neden hala ödenmediğini ve kente gelen yetkililerin konuya duyarsız kaldıklarını ifade ederek şöyle devam etti:

“Geçtiğimiz günlerde 58 ilin gübre ve mazot desteklemeleri ödenmişti. Ancak GAP’ın başkenti olan Şanlıurfa’da ise henüz ödenmedi. Peki, Şanlıurfa’nın milletvekilleri bu durumda ne yapıyor? Ankara’dan gelen yetkililere kebap, kadayıf arkasında çiğ köfte yedirilip gönderiliyor. Şanlıurfa’nın hiçbir sorunu kendilerine iletilmiyor. Konuşuluyorsa da duyarsız kalınıyor. Buna bir çözüm getirilmesi gerekiyor.”

 

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan