Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / “Asıl şikenin adresi Akçakale Belediyespor’dur”

“Asıl şikenin adresi Akçakale Belediyespor’dur”

Pazar günü oynanan ve olaylara sahne olan Viranşehir Sanayispor-Akçakale Belediyespor maçından sonra Akçakale Belediyespor bir yazılı açıklama yaptı. Viranşehir Sanayispor’da yaptığı yazılı açıklamada, “Bizim şikeye ihtiyacımız yoktur buralara kadar emeğiyle gelmiştir. Asıl şikenin adresi Akçakale Belediyespor’dur” ifadelerini kullandı.

RHA AJANS/RHA) – Bu hafta sonunda Viranşehir’de oynanan ve lideri belirleyecek olan Viranşehir Sanayispor– Akçakale Belediyespor maçında ortalık karıştı.

Maçı Viranşehir Sanayispor 1-0 kazandı kazanmasına ancak skordan çok maç içi ve maç dışında olan olaylar konuşuldu.

Akçakale Belediyespor’un iddialarına göre maç öncesi kendilerine şike teklifi yapıldı, futbolcular ve seyirciler tarafından ise hakaret, küfür ve saldırı gerçekleştirildi. Akçakale Belediyespor karşılaşma sonrasında yazılı bir açıklama yaparak yaşananları kınadı.

Ancak Viranşehir Sanayispor’da yaptığı yazılı açıklamada olayları yalanlayarak, maçı kendi emekleri ile kazandıklarını ifade etti.

“LİGDE BURALARA KADAR ŞİKELERLE GELEN TAKIM AKÇAKALE BELEDİYESPOR’DUR”

İşte Viranşehir Sanayispor’un yaptığı o yazılı açıklamadan satır başları:

“Akçakale Belediyespor kulübüne cevaptır. 90 dakika maç içerisinde hiç bir olay yaşanmamıştır. Maç skorunu ve yenilgiyi kaldırmayan Akçakale Belediyespor futbolcuları maç sonrası seyirciye parmak işareti yapan 10 numara 6 sırt numaralı ve kırmızı eşofmanlı oyuncuları seyircileri tahrik edip olaylara sebep olmuştur. Futbolcunun gözündeki çiziklerde müsabakaya içerisinde ikili mücadelede yaşanmıştır. Kulübümüz tertemiz emeğiyle buralara kadar gelmiştir. Ligde buralara kadar şikelerle gelen takım Akçakale Belediyespor’dur. Oyuncumuz Ömer Öztemel geçen sene aynı takımda oynanan takım arkadaş Önel’i olay içerisinde çıkartarak yardımcı olmaya çalışırken Akçakale kalecisi oyuncumuzun yüzüne yumrukla darp edilmiştir. Bu olaydan sonra polisin girmesiyle olay sakinleşmiştir. 3 oyuncumuz olay esnasında kimseyle kavga etmemiş olup, sadece yedek kalecimiz Akçakale kalecisinin saldırısına karşılık vermiştir ve oyuncumuzu da savunuyoruz aynı şekilde kınıyoruz. Olay içinde seyircilerde vardı bir oyuncumuz dışında olaya kimse karışmamıştır. Araya girip ayırmaya çalışmıştır.

 “MASA BAŞINDA ALDIĞINIZ MAÇLARI DA HEPSİNİ TEK TEK BİLİYORUZ”

“Bizim hiç bir takımın oyuncusuna şike teklifinde bir girişimimiz olmamıştır. Bu tamamen bir iftiradır bizim şikeye ihtiyacımız yoktur buralara kadar emeğiyle gelmiştir. Asıl şikenin adresi Akçakale Belediyespor’dur. Başkanımızın gözlemciyle arasındaki tartışma sizin sorununuz değildir. Masa başında aldığınız maçları da hepsini tek tek biliyoruz. Bizimle rakip olan bütün takım futbolcularına alttan iz bırakmadan teşvik teklifinde bulananda sizlersiniz bize leke atamazsınız. Aşağıda delillerimiz mevcuttur sizler gibi delil olmadan iftira atan kulüp değiliz kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan