Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Urfa Süper Amatör Ligi maçında ortalık karıştı!

Urfa Süper Amatör Ligi maçında ortalık karıştı!

Bu hafta sonunda Viranşehir’de oynanan ve lideri belirleyecek olan Viranşehir Sanayispor-Akçakale Belediyespor maçında ortalık karıştı.

RHA AJANS/RHA) – Şanlıurfa Süper Amatör Ligi’nin 16’ncı haftasında Viranşehir Sanayispor kendi sahasında ve kendi seyircisi önünde Akçakale Belediyespor’u ağırladı.

Maçı Viranşehir Sanayispor 1-0 kazandı kazanmasına ancak skordan çok maç içi ve maç dışında olan olaylar konuşuldu.

Akçakale Belediyespor’un iddialarına göre maç öncesi kendilerine şike teklifi yapıldı, futbolcular ve seyirciler tarafından ise hakaret, küfür ve saldırı gerçekleştirildi.

Akçakale Belediyespor karşılaşma sonrasında yazılı bir açıklama yaparak yaşananları kınadı.

İşte Akçakale Belediyespor’un o açıklaması:

1.Yaşanan olayları kesinlikle Viranşehir ilçemize ve Viranşehir halkına mal etmiyoruz

2.Maç öncesi ve sonrasında bizleri ağırlayan Nurettin Karakış İbrahim Gelin Murat Sarı Mehmet Sürme ve Mustafa Çapanak’a teşekkür ederiz.

3.Karşılaşma da bir hafta öncesinden Takımımız tehdit eden ve iki futbolcumuza şike teklifinde bulunan maçta da her türlü çirkefliği yaparak maç sonundaki olayların başlamasına sebep olan Ali Özgötürücü’dür.

4. Karşılamanın Güneydoğu televizyonunda canlı yayınlanmasını başta kabul eden ve daha sonra TV kanalını tehdit ederek niyetlerinin kötü olduğunu kanıtlamışlardır.

5. Stada ilk girdiğimiz zaman takımıza her türkü hakaretler ve küfür eden Sanayispor yöneticilerinin niyetleri belli olmuştur.

6.Karşılaşma boyuncu bütün seyirciler tarafında küfürler edilmiştir.

7.Karşılaşmanın bitimi ile beraber Ali Özgötürücü’nün sebep olduğu olaylarda seyirci ve futbolcular takım oyuncularımıza saldırıda bulunulmuştur.

8. Saldırıyı gerçekleştiren Ali Özgütürücü, Ömer Öztemel, İbrahim Kısak, İbrahim Halil Talay Hüseyin Divanlı, Mustafa Mızraklı, Nurallah Sürme, Şeyhmuz Çiçekli ve Fırat Çiftçi’dir.

9.Olaylar sonrası rapor yazan Hakem Gözlemcisine küfür edip yine tehdit eden kulüp Başkanı Fahrettin Baydar’dır.

10.olaylarda çok pasif davranan ve sadece göstermelik orada bulunan ve olaylarda çekim yapılmasını engellen Viranşehir Emniyet güçleri kınıyoruz.

11.Karşılaşmada görevli kişilerin hakkaniyetten uzak raporlarından dolayı da kınıyoruz. Korkuyorsanız bu işi yapmayın.

Bu tür olayların bir daha yaşanmamasını diliyoruz. Kötü insandan kötü şeyler beklenir. Unutulmaması gerekir ki başarıdan daha önemlisi insanlıktır.

 

 

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan