Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / Şok iddia…Yangın değil terör saldırısı!

Şok iddia…Yangın değil terör saldırısı!

(RHA AJANS/RHA) – Şanlıurfa Karaköprü ilçesine bağlı Kuşluca Mahallesi’nde bulunan taş ocağına iddiaya göre teröristlerce saldırı yapıldı. Teröristler taş ocağında araçlara saldırı füzenlerken, birçok ekipmana da zarar verdi.

Sabah saatlerinde itfaiyenin bir taş ocağında yangın çıktığını ve buna müdahale edildiğini ifade etmişti. Ancak olayın öyle olmadığı iddia edildi. Şanlıurfa Karaköprü ilçesine bağlı Kuşluca Mahallesi’nde bulunan ve Ali Çetin’e ait olan taş ocağına iddiaya göre teröristlerce saldırı düzenlendi. Taş ocağında birçok ekipman zarar gördü.

Ruha Haber Ajansı’na özel açıklamalarda bulunan Ali Çetin’in iddiasına göre saldırının sadece kendisine değil kendi nezdinde devlete de yapıldığını söyledi.

Ali Çetin, terör saldırısının kendi nezdinde devlete de yapıldığını iddia ederek şöyle konuştu:

“Ben Ali Çetin, Cevher Madencilik’in de sahibiyim. Maalesef üzülerek belirtmeliyim ki dün gece saat 21.00 suların işletmemi bazı terör grupları basarak araçlarımı tahrip etmişlerdir. Yani kurşunlayarak tahrip etmişlerdir. İşletme binası olarak kullandığımız işletme binamızı, bekçimizin motorunu yakarak kullanılamaz hale getirmişlerdir. Sayın cumhurbaşkanım bu sizin şahsınıza yapılan bir terör saldırısıdır. Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu beyefendi bu size yapılan bir terör eylemidir.  Sayın Şanlıurfa Valisi bu sizin şahsınızda devlete yapılan bir saldırıdır. Peygamberler şehri Şanlıurfa’mızda bu olayları yapanların kimden, ne şekilde cesaret edip Şanlıurfa merkezine 20 kilometre mesafedeki bu alana terör eylemi yapıyorlar? ” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan