Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Şanlıurfaspor’un muhteşem beşlisi!

Şanlıurfaspor’un muhteşem beşlisi!

(RHA AJANS/RHA) – Şanlıurfaspor’da sular durulmazken, takımın başında bulunan altyapı hocalarının kendine yakın isimleri kadroya koyduğu iddia ediliyor.

Ligde dibi gören Şanlıurfaspor’un ligden düşmesi haftalar öncesinde kesinleşmişti. Yaşanan bu olaydan sonra ise Kulüp Başkanı Nihat Çakır tarafından takımın başına altyapıdan antrenörleri getirmişti. Takım her hafta 4-5 golle yenilse de hocalar aynı kadroyla oynamakta ısrarcı.

Altyapı hocalarının ısrarla aynı kadroyu sahaya sürmesi ve farklı gençleri ise bir dahaki sezon için denenememek için sahaya sürmemesi ise akıllarda soru işareti bıraktı.

Öte yandan altyapı hocalarının daha önce kendi takımlarında top oynamış kişilere şans verdiği iddia ediliyor. Kent kamuoyunda da torpille oyuncu oynattığı iddiaları ise vatandaşları ciddi anlamda rahatsız etmeye başladı. Şanlıurfalı vatandaşlar Nihat Çakır’dan durumu müdahale etmesini istiyor.

İşte kent kamuoyunda da torpille oyuncu oynattığı iddialarına Şanlıurfalıların verdiği tepkiler:

Yakup Dodanlı: Her ne olursa olsun ben şunu tekrar etmek istiyorum. Biz düşmüşüz ve 3.Ligdeki akıbetimiz bile belli değil tahta açık mı olacak kapalı mı olacak bilmiyoruz. Demem o ki her hafta aynı yüzlerle 4-5 yiyoruz madem 4-5 yiyoruz değişik kadrolarla çıkalım. En azından şans bulamayan çocuklara o şanlı armalı formayı giydiririm onların öz güvenini kazanır bir dahaki sezonun hazırlığında bu oyunculardan faydalanırım.

Ömer Cantoprak: Nihat Başkan, bu alt yapı hocaları bugüne kadar Urfaspor‘da Hizmet ettiler. Urfaspor’daki topçular gelenden gidenden 4-5 yiyor. Her hocaların torpille futbolcu oynattığı iddia ediliyor. Yazıktır günahtır. Bu hocalardan bir cacık olmaz. Gelelim başkan olmanıza..Hala yönetiminle bir arada toplantı yapmadınız. Ne yapıyorsun taraftar bilsin. Birde sizi eleştirenleri engelliyorsunuz. Yakışmıyor size…Eleştiriye tahammülünüz yoksa istifa edin bırakın. Birde sen değil miydin Mehmet Yılmaz ve yönettiği istifa edin diyen. Şimdi ne değişti. Bir farkınızı söyleyin Mehmet Yılmaz ile farkınız nedir. O para verdi. Siz ise bir kuruş vermediniz

Ahmet Bozan Doğantürk: Bu isotçulardan bir cacık olmaz. Fethi şimşek Feridun Geçgel gibi gerçek iş adamları lazım.. Bunlar bos bir cacık olmaz.

Yakup Yavuz: Anlaşılan o ki Şanlıurfa sporu bitirmek isteyenler amaçlarında başarılı olacaklar…Mesele ilk önce kulübün borcuydu şimdi ne…

Yakup Noyan: Her hafta neden aynı 11 çünkü yönetimin torpili var. Madem çöktünüz takımı bırakın gençler oynasın. En azından biraz olsun tecrübe kazansınlar alt yapıya umut bağlayan onlarca gençler var. Onların hakkını nasıl ödeyeceksiniz batsın bu torpiliniz sahipsiz memleket ancak bu kadar yönetilir.

Ali Başaran: Urfaspor deneme tahtası oldu, memlekette herkesi sırayla başkan edelim. CV’lerine başkan yazsın. Mutlu hocaya yapılanları kınıyorum. Sait hocam seninle gurur duyuyoruz, Efsane kaptan reşit köylü gibi insanlar lazım. Herkes başkan olamaz.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan