Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Şanlıurfalılara indirimli uçak bileti müjdesi!

Şanlıurfalılara indirimli uçak bileti müjdesi!

(RHA AJANS/RHA) – Sürekli artan uçak bilet fiyatlarına dem vuran Şanlıurfa’ya indirimli uçak bileti müjdesi geldi. Anadolujet ve Pegasus Hava Yolları, Şanlıurfalıları da ilgilendiren indirim kampanyaları başlattı.

Bahar aylarına girilirken Anadolujet ve Pegasus Hava Yolları, Şanlıurfalıları da ilgilendiren indirim kampanyaları başlattığını duyurdu.

AnadoluJet, yurt içi hatlarda vergiler hariç, yüzde 40 indirimli seyahat imkânı sunuyor. Kampanyalı fiyatlardan yararlanmak isteyenler 12 Mart’a kadar tüm satış kanalları üzerinden “AJBAHAR40” kodu ile satın alacakları biletlerle 10 Mart-31 Mart’ta vergiler hariç yüzde 40 indirimli seyahat edebilecek.

Şanlıurfa‘dan İstanbul Sabiha Gökçen ve İzmir’e uçak seferleri düzenleyen Pegasus’un 28 Nisan – 18 Haziran tarihleri arasında seyahat planlayanlar için düzenlediği indirimli bilet kampanyası 13 Mart 2020 günü Saat 23,59’da sona erecek.

Kampanya duyurusuna göre, GAP Havalimanı-İstanbul Sabiha Gökçen ve Şanlıurfa-İzmir uçuşları için 129 liradan bilet alabilmek mümkün oluyor.

Yapılan bu indirimli uçak bileti kampanyası ise Urfalılardan tam puan aldı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan