Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / Bir belediye başkanı düşünün ailesiyle ilçesi için maske üretiyor!

Bir belediye başkanı düşünün ailesiyle ilçesi için maske üretiyor!

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, kendi evinde eşi ve çocuklarıyla Ceylanpınarlı vatandaşlar için maske yapıyor.

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve Türkiye’de can alan koronavirüs salgını Şanlıurfa’da da herkesi alarma geçirmiş durumda… Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu ise ezber bozan ve alışılagelmişin dışında bir ilke imza attı.

HER AKŞAM YÜZLERCE MASKE ÜRETİYORLAR

Salgının Türkiye’de patlak verdiği ilk andan bu yana titizlikle Ceylanpınar’da önlem ve tedbirleri aldıran Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’nun yaptıkları bununla da sınırlı kalmadı. Başkan Soylu gündüz sokaklarda vatandaşların sağlığı için mücadele verirken, akşam saatlerinde ise ailesi ve komşularıyla Ceylanpınarlı vatandaşlar için maske üretiyor. Soylu ve ailesi ise her akşam evlerinde yüzlerce maske üretiyorlar.

“ELİMİZDEN NE GELİRSE FAZLASIYLA YAPMAK ZORUNDAYIZ”

Akşamları evinde salgına karşı Ceylanpınarlı vatandaşlar için maske yaptığını ifade eden Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, bunu her akşam sürdüklerini ifade etti.

Konuyla ilgili Ruha Haber Ajansı’na açıklamalarda bulunan Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, “Bilindiği üzere ülkemiz koronavirüs salgını ile uğraşmakta. Salgının başladığı ilk günden bu yana biz de Ceylanpınar Belediyesi olarak vatandaşlarımızın sağlığı için tedbir ve önlemleri en üst seviyeye çıkardık. Belediyeden kalan zamanlarda da sağ olsunlar ailem ve komşularımızla Ceylanpınarlı vatandaşlarımıza daha çok fayda sağlamak amacıyla vatandaşlarımıza maske üretiyoruz. Netice de biz de böyle bir salgın ile karşı karşıyayız. Küçük büyük demeden elimizden ne gelirse fazlasıyla yapmak zorundayız” dedi.

 

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan