Anasayfa / TÜM HABERLER / Urfa’da 70 milyonluk projenin açılışı Bakan Pakdemirli’nin katılımıyla yapıldı

Urfa’da 70 milyonluk projenin açılışı Bakan Pakdemirli’nin katılımıyla yapıldı

TİGEM Ceylanpınar Sulama Projesi’nin açılış töreni Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin katılımlarıyla gerçekleşti.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli bir takım dizi ve temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya geldi. Bakan Pakdemirli’yi hava alanında Vali Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Ak Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız karşıladı.

 

Hava alanından sonra Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli beraberindekiler ile Ceylanpınar’a geçti.

 

Ceylanpınar Tarım İşletmesinde yapımı tamamlanan ve 60 bin dekar alanı suyla buluşturacak yatırımın açılışı Tarım Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’nin katılımı ile yapıldı.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesindeki Tarım İşletmesinde (TİGEM) gerçekleştirilen programda konuşma yaptı.

Pakdemirli, “Pandemi sürecine rağmen, son bir haftada 1915 Çanakkale Köprüsü, Ilısu Barajı HES, Başakşehir Çam-Sakura Şehir Hastanesi ve nihayet bugün gerçekleştirmekte olduğumuz Ceylanpınar Sulama Projesi gibi ulaşımdan tarıma, sağlıktan sanayiye kadar, ülkemizi mega hizmetlerle buluşturmaya devam eden Cumhurbaşkanımıza şahsım ve aziz milletimiz adına şükranlarımı arz ediyorum. Son 18 yılda, Cumhurbaşkanımızın, Bakanlığımıza ve dolayısıyla çiftçilerimize verdiği desteklerle ülkemize güçlü bir tarım ve orman altyapısı kazandırdık” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan