Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / 50 yaşında başladığı dart sporunda Şanlıurfa şampiyonu oldu

50 yaşında başladığı dart sporunda Şanlıurfa şampiyonu oldu

Şanlıurfalı Abdullah Durmuş 50 yaşından sonra başladığı dart sporunda Şanlıurfa şampiyonu oldu.

Koronavirüs salgını kapsamında Şanlıurfalılar yetkililerin çağrılarını dinleyerek evde kalmaya devam ediyor. Evde kaldığı günlerde hareketsiz kalmak istemeyen Abdullah Durmuş isimli vatandaş dart sporuna merak saldı.

Evde kalınan şu günlerde sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden Şanlıurfa Dart Şampiyonası düzenlendi. 50 yaşında sonra dart sporuna başlayan Abdullah Durmuş, düzenlenen turnuvada Şanlıurfa şampiyonu oldu.

Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Evden Oyna Online Dart Turnuvası” birçok kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Erkeklerde dereceye giren sporcular:

1. Abdullah DURMUŞ

2. Abdulkadir ÖRÜMCEK

3. M. Furkan SOFUOĞLU

3. M. Bilal BASMACI

Kadınlarda dereceye giren sporcular:

1. Betül DEMİR

2. Zeynep SOFUOĞLU

3. Ravza DEMİR

3. Büşra Nur APAYDIN

“SPORA BAŞLAMANIN YAŞI OLMAZ”

Turnuva ile Ruha Haber Ajansı’na açıklamalarda bulunan Abdullah Durmuş, sporun yaşı olmadığını ifade etti. Durmuş, “Bilindiği üzere tüm dünyayı ve ülkemizi tehdit eden bir salgınla karşı karşıyayız. Evde kaldığımız bu günlerde hareketsiz kalmamak adına bende dart sporuna merak salıp başladım. Zaten kendimde kendimi bildim bileli sporla iç içe olan bir insanım. Daha sonrasında ise Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Evden Oyna Online Dart Turnuvası düzenlendi. Düzenlenen turnuvaya katılım sağlayıp Şanlıurfa şampiyonu olduk. Benim herkese tavsiyem şudur. Spora başlamanın yaşı olmaz” dedi.

 

 

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan