Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / Şanlıurfa’daki STK’lar tabela STK’sından öteye gidemiyor!

Şanlıurfa’daki STK’lar tabela STK’sından öteye gidemiyor!

Şanlıurfa sivil toplum kuruluşları (STK) Şanlıurfa’da tabeladan öteye gidemiyor. Kentteki STK’lar sözden öteye gidemezken, kent sorunlarını da göz ardı ediyor.

Şanlıurfa sivil toplum kuruluşları (STK) Şanlıurfa’da tabeladan öteye gidemiyor. Kentteki STK’lar sözden öteye gidemezken, kent sorunlarını da göz ardı ediyor.

Şanlıurfa’daki STK’ların sayısı yüzleri geçerken, konu yatırımcı, kent problemleri olunca STK bulabilmek zor oluyor.

YATIRIMCIYI MASADA KAZANMAYA ÇALIŞIYOR

Özellikle kentin lokomotifi sayılan Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) ve Şanlıurfa Ticaret Borsası (ŞUTB) ise kent sorunlarına sırtını dönüyor. Son günlerde yatırımcıların yer aradığı şu sıralarda Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) yatırımcıları masada ikna etmeye çalışırken, yatırımcılar ve yatırımcının teşvik edilmesi ile ilgili saha çalışmaları yapılmıyor.

ÇİFTÇİLERE SIRTINI DÖNDÜ

Kentin diğer lokomotifi olan Şanlıurfa Ticaret Borsası (ŞUTB) adeta kentin üreticileri olan çiftçilere sırtını dönmüş durumda… Şanlıurfa Ticaret Borsası’nın (ŞUTB) yıllardan bu yana lisanslı depoculuk projesi dışında kentte elle tutulur bir projesi bulunmuyor. Kentte çiftçiler ve DEDAŞ arasında yaşanan elektrik sorununa ise kulaklarını tıkayan Şanlıurfa Ticaret Borsası (ŞUTB), adeta çiftçileri de görmezden geldi.

Kentteki vatandaşlar ise Gaziantep’te etkin çalışma yürüten ve şehre birçok projeyi kazandıran STK’ların örnek alınması gerektiğini savunuyor.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan