Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / Urfa’ya evlilik vaadiyle gelen 92 yaşındaki adam dolandırıldı

Urfa’ya evlilik vaadiyle gelen 92 yaşındaki adam dolandırıldı

Diyarbakır’da, 46 yıllık eşi öldükten sonra evlendiği eşini de 8 yıllık evliyken kaybeden Şemsettin Çetinkaya (92), üçüncü evliliğini yapmak için ‘başlık parası’ adı altında 12 bin lira verdiği 3’ü kadın 6 kişi tarafından Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde 12 bin TL dolandırıldı.

Diyarbakır’da yaşayan Şemsettin Çetinkaya (92) 46 yıllık eşi öldükten sonra evlendiği eşini de 8 yıllık evliyken kaybetti. Yalnız yaşayan 2 çocuk babası Şemşettin Çetinkaya’yı Kurban Bayramı’ndan 2 gün önce kendisini Mahmut diye tanıtan bir kişi cep telefonuyla aradı. 92 yaşındaki Çetinkaya’yı arayan kişi Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde 52 yaşında dul bir kadın olduğunu, isterse bu kadınla evlenebileceğini söyledi. Teklife olumlu cevap veren 92 yaşındaki Çetinkaya Kurban Bayramı’nda Şanlıurfa’ya gelerek telefonda daha önce görüştüğü kişiyle buluştu.

Eve çağrılan ve imam olduğu söylenen bir kişi tarafından kıyılan dini nikahın ardından Çetinkaya, 3’ü kadın 3’ü erkek 6 kişi ile birlikte Yenişehir’deki evine gelip, 12 bin TL’yi teslim etti. Evde bulunanlardan birisinin acıktığını söylemesi üzerine Çetinkaya markete ekmek almaya gitti. Ancak Çetinkaya eve döndüğünde kimseyi bulamayınca dolandırıldığını anladı.

Dolandırıldığını anlayan Şemsettin Çetinkaya (92) polise giderek şikayetçi oldu. Polis dolandırıcıları yakalamak için çalışma başlattı.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan