Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Urfa DEVA’da kalan ilçe başkanları için geri sayım!
Urfa DEVA’da kalan ilçe başkanları için geri sayım!

Urfa DEVA’da kalan ilçe başkanları için geri sayım!

(RHA AJANS/RHA-Özel Haber) – Şanlıurfa DEVA Partisi’nde ilçe başkanları için geri sayım başladı. DEVA’da Eyyübiye, Haliliye, Birecik ve Siverek ilçe başkanları birkaç gün içinde belirlenecek.
( RHA AJANS-Özel Haber/Ömer DODANLI-Ahmet CAN)
DEVA Partisi Şanlıurfa’da teşkilatlanma çalışmalarını sürdürüyor.
ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
İl Başkanı olarak Ahmet Tüysüz’ün görev yürüttüğü DEVA Partisi’nde, 4 ilçe başkanını belirlemek için çalışmalar tamamlandı. Yapılan görüşmeler sonucunda isimlerin netleştikten sonra genel merkeze gönderildiği ve genel merkezin kararından sonra kamuoyuna tanıtılacağı İl Başkanı Ahmet Tüysüz tarafından ifade edildi.
İSİMLER GENEL MERKEZE İLETİLDİ
Yapılan görüşmeler sonucunda isimlerin netleştikten sonra genel merkeze gönderildiği ve genel merkezin kararından sonra kamuoyuna tanıtılacağı İl Başkanı Ahmet Tüysüz tarafından ifade edilirken, hangi isimlerin genel merkeze iletildiği de netlik kazanmaya başladı. Adnan Şeyhanlıoğlu, Abdülhamid Karakeçili, Fadıl Temmuci ve Cuma Şirin gibi isimlerin genel merkeze iletildiği de öğrenildi.
“KALAN İLÇELERİN TAMAMI YARIN VEYA ÖBÜR GÜN TAMAMLANMIŞ OLACAK”
DEVA Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Tüysüz, kalan ilçeler için Genel Merkez’e isimleri bildirdiklerini ancak henüz isimlerin netleşmediğini ifade etti. Başkan Tüysüz, “Kalan ilçelerin başkanları daha belirlenmedi. Biz görüşmeler sonucunda isimleri genel merkeze bildirdik. Kalan ilçelerin tamamı yarın veya öbür gün tamamlanmış olacak. Kamuoyunda dolaşan isimler kalan ilçeler için Genel Merkez’e bildirilen isimler arasında yer alıyor ama daha net değil. Genel Merkez isimleri uygun görmeyebilir. Kalan ilçelerin başkanları da belirlendikten sonra Şanlıurfa kamuoyuna tanıtacağız” dedi.
 
 
 

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan