Anasayfa / TÜM HABERLER / EĞİTİM / Urfa’da okullar hazır olmadan mı açıldı?
Urfa’da okullar hazır olmadan mı açıldı?

Urfa’da okullar hazır olmadan mı açıldı?

(RHA AJANS/RHA) – Şanlıurfa’da bazı okulların hijyene uygun olmadığı halde açıldığı iddia edildi. Bazı veliler ise İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne tepki gösterdi.
Türkiye'deki koronavirüs salgınında 2020-2021 eğitim-öğretim yılı bugün itibariyle başladı.
Yeni eğitim öğretim dönemi, TRT EBA, EBA ve canlı dersler kullanılarak uzaktan eğitim yoluyla 31 Ağustos'ta başlatılmıştı. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle uzaktan yürütülen yeni eğitim öğretim döneminde yüz yüze eğitim, anasınıfı ve ilkokul 1'inci sınıflarda bugün başladı. Okulların açıldığı ilk hafta olan 21-25 Eylül'de gerçekleştirilecek uyum programı okul öncesi eğitim kurumlarında ve ilkokul 1'inci sınıflarda "1 gün yüz yüze eğitim" şeklinde olacak.
OKULLAR DEZENFEKTE EDİLMEDİ Mİ?
Şanlıurfa’da da okullar açıldı açılmasına ancak velilerden şikayet üstüne şikayet yağdı. İddiaya göre kent merkezi ve ilçelerde birçok okulun pandemi dönemine uygun olarak dezenfekte edilmediği ve dezenfekte edilmeden açıldığı öğrenildi.
VELİLER İL MİLLİ EĞİTİMDEN ŞİKAYETÇİ!
Şanlıurfa’da bazı okulların dezenfekte edilmediği ve okullarda hijyen kurallarına uyulmadığı iddia edildi. Veliler okullarda hijyen kurallarına uygulanmamış olmasından dolayı İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne tepki gösterdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Haliliye’de TYT-AYT Kursu Kayıtları Başladı-(VİDEO)

Haliliye Belediyesi, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) girecek olan öğrencilere yönelik …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan