Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Viranşehir’de yol yapım çalışmaları devam ediyor
Viranşehir'de yol yapım çalışmaları devam ediyor

Viranşehir’de yol yapım çalışmaları devam ediyor

Viranşehir Belediyesi, yaşam şartlarının iyileştirilmesi için ilçe sınırlarında bulunan kırsal mahallelerde yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

Viranşehir Belediyesi, yaşam şartlarının iyileştirilmesi için ilçe sınırlarında bulunan kırsal mahallelerde yol yapım çalışmalarına devam ediyor.
Kırsal mahallelerde vatandaşların kış aylarını daha rahat geçirebilmeleri için çalışmalarını aralıksız sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, üst yapı çalışmaları kapsamında Bakımlı Kırsal Mahallesi Aşağı zok sokak’ta stabilize yol yapım çalışmalarına başladı. Ekiplerin titizlikle yürüttüğü çalışmalar sonucu, yerleşim yerlerindeki yollar tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacak. Kırsal Mahallelerde yapılan ve yenilenen yolların değişen yüzü mahalle sakinlerinin yüzünü güldürdü. Bakımlı Mahallesi sakinleri başlatılan yol çalışmalarından ötürü Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve ekibine teşekkür etti.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan