Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / TFF, Urfaspor’a genelge gönderdi Artık maçlara seyirci alınacak
TFF, Urfaspor'a genelge gönderdi Artık maçlara seyirci alınacak

TFF, Urfaspor’a genelge gönderdi Artık maçlara seyirci alınacak

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Süper Lig, TFF 1. Lig, Misli.com 2 ve 3. Lig Kulüplerine, lig ve Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarında localara yüzde 50 kapasitesi oranında seyirci alınmasına ilişkin bir genelge gönderildi.
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, ilgili kurum ve kurullarla görüşerek yaptığı değerlendirmesonucunda TFF Sağlık Kurulu'nun protokolü ile belirlenen tüm sağlık tedbirleri uygulanmak şartıylaSüper Lig, TFF 1. Lig, Misli.com 2. ve 3. Lig ile Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarında 17 Ekim 2020tarihinden itibaren, locaların yüzde 50 kapasitesi kadar seyirci alınmasına 10.10.2020 tarih ve 54 sayılıtoplantısında karar vermiştir.
Buna göre;Covid-19 Salgını Nedeniyle Müsabakalarda Uygulanacak Tedbirlere İlişkin Talimat’ın 3. maddesinin 1.fıkrası gereği ;Süper Lig, TFF 1. Lig, Misli.com 2. Lig, Misli.com 3. Lig ve Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarında:1- Locaların açık ve kapalı alanlarının tamamında güvenli mesafeye özen gösterilmesi,2- Localara girecek kişilerin ateş ölçümünün yapılarak, ateşi 37.8 ve üzerinde olanların stadyumaalınmaması,3- Localara girecek kişilerin tamamının maske kullanması,4- Localara yeteri kadar el antiseptiği konularak, el hijyenine yönelik tedbirlerin alınması,5- Misafir takım taraftarlarının localara alınmaması,koşulu ile, loca kapasitesinin yarısı kadar localara seyirci alınabilecektir.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan