Anasayfa / TÜM HABERLER / SAĞLIK / Aziz Aydınlık’ın son durumu ne? Kızı açıkladı
Aziz Aydınlık’ın son durumu ne? Kızı açıkladı

Aziz Aydınlık’ın son durumu ne? Kızı açıkladı

(RHA AJANS/RHA) – Koronavirüse yakalanan CHP Milletvekili Aziz Aydınlık’ın son durumu hakkında kızı Erbil Aydınlık açıklama yaptı. Aydınlık babasının tedaviye olumlu yanıt verdiği, bu sabah uyandırıldığı ve kalan tedavisine yoğun bakımda devam edileceğini ifade etti.
Covid-19 testi pozitif çıkan CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, tedavi gördüğü Mersin'de yoğun bakıma alınmıştı.
Yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalanan CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık'ın (60) tedavisi, Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisinde sürdürülüyor.
TEDAVİSİNE YOĞUN BAKIMDA DEVAM EDİLECEK
Ruha Haber Ajansı’na CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık'ın durumu hakkında bilgi veren CHP Pm Üyesi (Parti Meclisi) Üyesi kızı Erbil Aydınlık, babasının tedaviye olumlu yanıt verdiği, bu sabah uyandırıldığı ve kalan tedavisine yoğun bakımda devam edileceğini ifade etti.
“ŞU ANDA TEDAVİYE OLUMLU TEPKİ VERDİ”
Erbil Aydınlık, CHP Milletvekili Aziz Aydınlık’ın tedaviye olumlu yanıt verdiğini ifade ederek, “Bu sabah itibariye tedaviye olumlu yanıt verdiği için uyandırma kararı alındı. Şu anda tedaviye olumlu tepki verdi. Ancak tedavisine yoğun bakımda devam edilecek, şu anda yoğun bakımda çıkarılmama gibi bir durum söz konusu değil. Bundan sonra kısım kısım tedavisine aşamalı olarak devam edilecek. Uyanmış ve tedaviye cevap vermiş olması başta bizleri ve tüm sevenlerini sevindirdi. Dileriz babam da ve tüm hastalarda bir an önce şifasına kavuşur” dedi.
 
 

Advert

İlginizi Çekebilir

Çocukları Tehdit Eden Yaz İshallerine Karşı Korunma Önerileri

İshal günde üç ya da daha fazla yumuşak veya sıvı kıvamlı dışkı çıkışı olarak tanımlanır. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan