Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Karaköprü belediyespor kupada rakibini bekliyor
Karaköprü belediyespor kupada rakibini bekliyor

Karaköprü belediyespor kupada rakibini bekliyor

Ziraat Türkiye Kupası 2.Turda Osmaniyespor'u konuk edecek olan Karbel Karaköprü Belediyespor rakibini eleyip bir üst tura çıkarak kötü gidişatına son vermek istiyor.

( RHA AJANS/RHA)-Ziraat Türkiye Kupası 2.Turda Osmaniyespor'u konuk edecek olan Karbel Karaköprü Belediyespor rakibini eleyip bir üst tura çıkarak kötü gidişatına son vermek istiyor.
Ziraat Türkiye Kupası 2.turunda Karaköprü Belediyespor'un rakibi Osmaniyespor Futbol Kulübü oldu. Kupada tek maç elemasyon sistemiyle yapılacak ve Karaköprü Belediyespor- Osmaniyespor maçı 22 Ekim 2020 Perşembe günü Şanlıurfa’da oynayacak.Karaköprü Faruk Çelik Stadında oynanacak karşılaşmayı Diyarbakır bölgesi hakemlerinden Abdurrahman Haymana düdük çalacak.Hayamana'nın yardımcılıklarını ise Emre Doğu ve Ahmet Bingöl yapacak.Maçın dördüncü hakemi ise Hızır Kurt yapacak.Karaşılaşmanın başlama saati ise 13:30'da olacak.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan