Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Hilvan’da doğal gaz abonelik alımı başladı
Hilvan’da doğal gaz abonelik alımı başladı

Hilvan’da doğal gaz abonelik alımı başladı

166 binden fazla abonenin doğal gaz konforunu yaşadığı Şanlıurfa’da,her yıl daha fazla vatandaşa doğal gaz ulaştırmak amacıyla hız kesmeden çalışan Aksa Şanlıurfa Doğalgaz, Hilvan ilçesinde abone alımına başladı.
Şanlıurfa merkez ve 3 ilçesinde 166 binden fazla abonesine temiz, konforlu ve ekonomik enerji kaynağı doğal gazı güvenle ulaştıran Aksa Doğalgaz, kış ayları kendini hissettirmeye başlamadan önce bir ilçeyi daha doğal gaz konforuyla tanıştırıyor. 8 milyon TL değerinde yatırım ve 11 km uzunluğundaki şebeke ile doğal gaz ulaştırılan Hilvan’da abonelik işlemleri Aksa Şanlıurfa Doğalgaz Hilvan Müşteri Hizmet Merkezi’nde başladı. Doğal gazlı hayata bir an önce geçmek isteyen Hilvanlı vatandaşlar, abonelik işlemleri ve doğal gaz tesisat dönüşümlerini tamamlayarak, kasım ayı sonunda ilçeye gaz arzı sağlanmasıyla birlikte ister evlerinin tüm odasında ister sadece mutfak ve banyoda kullanabilecekleri şekilde doğal gaz konforunu yaşamaya hemen başlayabilecekler. 2020 sonuna kadar 1.000 hanenin doğal gaz kullanmaya başlayacağı Hilvan’da önümüzdeki yıl sonunda abone sayısının 3.000’e ulaşması hedefleniyor.
Neden doğal gaz?
Doğal gaz konforunu yaşamak çok kolay. Başvurunuzdan itibaren 1 hafta içerisinde doğal gazlı hayata geçebiliyorsunuz. Sadece mutfağınızda doğal gaz kullanmak isterseniz ise birkaç saatlik bir işlemle ucuz, çevreci, konforlu ve güvenli olan doğal gazı mutfağınızda hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.Doğal gaz kullanmak için ısınma dâhil tüm evin dönüşümünü yapmak zorunda değilsiniz. Dilerseniz sadece mutfağınız ya da banyonuz için de doğal gaz konforundan faydalanabilirsiniz.Doğal gaz, birçok enerji kaynağıyla karşılaştırıldığında önemli oranda avantaj sağlıyor. Tüp yerine doğal gaz kullanıldığında, abonelik ve tesisat maliyeti, yaklaşık 1,5 yılda kendini amorti ediyor. Üstelik tüp bitti, yemeğim ocakta kaldı derdiniz de kalmıyor.Mutfakta pişirme ve banyoda sıcak su amacıyla tüp yerine doğal gaz tercih edilmesiyle ortalama 5 kat tasarruf sağlanıyor; doğal gaz ithal kömürle karşılaştırıldığında ise iki kat daha ekonomik olmasıyla ev ekonomisine dost bir enerji kaynağı olarak katkı sağlıyor.Doğal gaz kullandığınız zaman daha çevreci bir çözümü de tercih etmiş oluyorsunuz. Doğal gaz herhangi bir şekilde depolanmadığı ve atık oluşturmadığı için hem en güvenli ve hem de çevreci enerji kaynağı. Üstelik doğal gaz kullanan şehirlerin hava kirlilik oranları ölçülebilir ve hissedilebilir ölçüde iyileşiyor.Aksa Şanlıurfa Doğalgaz Hilvan Müşteri Hizmet Merkezi:
Karacurun Mahallesi İzollu Bozan Bey Caddesi Keskin İnşaat No:61/A – 0414 313 15 00

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan