Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Babacan:’Türkiye’nin yeni bir toplumsal sözleşmeye ihtiyacı var’
Babacan:'Türkiye'nin yeni bir toplumsal sözleşmeye ihtiyacı var'

Babacan:’Türkiye’nin yeni bir toplumsal sözleşmeye ihtiyacı var’

DEVA Partisi Şanlıurfa 1. Olağan Genel Kurulu Genel Başkan Ali Babacan’ın katılımıyla gerçekleştirdi.Babacan,kongrede yaptığı konuşmada,''Biz Deva partisi olarak artık eski kavgaları bir kenara bırakıp yeni bir sayfa açmayı düşünüyoruz.Türkiye'nin yeni bir toplumsal sözleşmeye ihtiyacı olduğunu söyledi.''
DEVA Partisi Şanlıurfa 1. Olağan Genel Kurulu Genel Başkan Ali Babacan’ın katılımıyla gerçekleştirdi.Babacan,kongrede yaptığı konuşmada,''Biz Deva partisi olarak artık eski kavgaları bir kenara bırakıp yeni bir sayfa açmayı düşünüyoruz.Türkiye'nin yeni bir toplumsal sözleşmeye ihtiyacı olduğunu söyledi.''

İzmir’e, geçmiş olsunBabacan konuşmasında,'Güzel İzmirimizde dün meydana gelen depremde, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. İzmir’e ve tüm çevre illerimize, yürekten geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Çok üzgünüz.
Babacan konuşmasında,Bu toprakların insanı, inancı,kökeni ne olursa olsun hepsi bizim zengiliğimizdir.Biz Deva partisi olarak artık eski kavgaları bir kenara bırakıp yeni bir sayfa açmayı düşünüyoruz.Birbirimizi geçmiş üzerinden zorlamaya gerek yok.Türkiye'nin yüzünü yeni bir toplumsal sözleşmeyi yapmaya davet ediyoruz.Artık özgür ve zengin bir Türkiye olmak istiyoruz.Bugünden zor şartlarda 1923'te Cumhuriyeti kurduk.Biz bunu başardık ve yeniden başarabiliriz.Deva partisi bu kadroları fevkalede başarabilir.

12 Bin yıllık Urfa'mızın sorunlarını yakından takip ediyoruz.Urfa hem tarım hem turizm açısından hak ettiği yerde değil.Urfa'da söz verilip yapılmayan projeleri yapmak için Harran,Akçakale çiftçisinin kapalı sulama sistemine geçilmesi için gerekeni yapmak için çalışacağız.Karakeçili Siverek – Viranşehir arazileri hala sulamaya açılmadı.Tarımın çok daha gelişmesi için,tarımsal sanayinin gelişmesi ve işlenmesi için Şanlıurfa'nın tarımsal yatırımlara ihtiyacı var150* 200 bimn mevsimlik tarım işçileri çok kötü şartlarda batı illerine çalışmaya gidiyor.Bu tabloya çok üzlüyoruz.Bunların hepsinin çözümü var.Şanlıurfa'nın yeni iş imkanlarına ve tarım sahalarına ihtiyaç var.Yatırım için güven ortamının oluşması gerekir.Öncelikle güven ortamına ihtiyaç var.Son 2 yıldır Türkiye'de çalışan sayısı sürekli azalıyor.Her yıl bir milyon kişi işziz.İş arıyor.Mevcut iktidarın artık Türkiye'nin sorununa çözüm bulamadığı için yeni bir parti kurduk ve DEVA Partisi ile yola çıktık.'dedi.Babacan,Partimizin kadrolarında her meslekten kişi var.DEVA Partisi birazda damdan düşenlerin partisidir.Biz bu kadrolarla sorunları çözmeye gelyoruz.
VİDEO:

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan