Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Şanlıurfaspor’a 2 teknik direktör ve 25 yeni transfer çare olamadı
Şanlıurfaspor'a 2 teknik direktör ve 25 yeni transfer çare olamadı

Şanlıurfaspor’a 2 teknik direktör ve 25 yeni transfer çare olamadı

Şanlıurfaspor'da 2 teknik direktör ve 25 yeni transfer çare olamadı.Şanlıurfaspor’un transferleri gençleri aratmıyor

( RHA AJANS/RHA)-Misli.Com 2. Lig’de sezona 25 transfer yaparak başlayan ancak beklediği sonuçları 2 teknik direktör değiştirmesine rağmen alamayan Şanlıurfaspor kötü gidişe çare olamadı.
Misli.com 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Şanlıurfaspor’un transferleri, takımın geçen sezon gösterdiği kötü gidişata dur diyemeyerek alt yapıdan yetişen gençleri aratmıyor.
Geçtiğimiz sezon maddi sıkıntılar dolayısıyla transfer yasağı gelen Şanlıurfaspor’da alt yapıda yetişen gençlerin mücadelesi sonucu adeta kapanmakatan kurtuldu.2020-2021 futbol sezonu yaz transferinin bitmesine dakikalar kala teknik direktör Kemal Kılıç ile anlaşan ve 25 yeni futbolcu transfer ederek liglerde en çok transfer yapan takım olan Şanlıurfaspor ilk 6 haftası itibariyle antrenör Mutlu Yılmaz ve Kemal Kılıç önderliğinde 1 puan toplayan sarı yeşiller, 1 beraberlik ile 19. sırada bulunuyor.Alınan Başasrısızlıklar sonucunda Kemal Kılıç ile yollar ayrıldı ve yerine Tolga Doğantez getirildi. Geçen sezon alt yapıdaki gençlerle mücadele eden takım galibiyet alamazken aldığı mağlubiyetlerle ve FİFA'dan gelen -15 puanla yine son sırada bulunuyordu.
Ligin 8. haftasında Mutlu Yılmaz dahil 3.kez teknik adam değişikliğine gitmek zorunda kalan Şanlıurfa ekibi, Tolga Doğantez ile anlaştı.Doğantez yönetiminde çıkılan ilk maçta Utaş Uşakspor'a karşı alınan 2-1’lık mağlubiyet kötü gidişatın ilerleyen haftalarda devam edeceği sinyalini verdi.
Bu karşılaşmanın ardından Şanlıurfaspor çıktığı 7 müsabakada sadece sahasında Kahramanmaraşspor’a karşı, 1 beraberlik ve 6 mağlubiyetle 1 puan toplayıp, ligin son sırasında yer aldı.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan