Anasayfa / TÜM HABERLER / EĞİTİM / Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Coşkun: Kademeli bir şekilde tekrar yüz yüze eğitim olmalıdır
Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Coşkun: Kademeli bir şekilde tekrar yüz yüze eğitim olmalıdır

Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Coşkun: Kademeli bir şekilde tekrar yüz yüze eğitim olmalıdır

(RHA AJANS/RHA) – Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı İbrahim Coşkun, “Bakanlık kararını yeniden gözden geçirmeli, pandemiye olumsuz etkisi olmayacaksa, 1-8-12.sınıflar ve DYK’dan başlayarak kademeli bir şekilde tekrar yüz yüze eğitim olmalıdır” dedi.
Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı resmi ve özel tüm anaokulu, ana sınıfı ve uygulama sınıflarında haftada 5 gün yüz yüze eğitim yapılacak.
Alınan bu karara Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı İbrahim Coşkun tepki gösterdi.
Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı İbrahim Coşkun, tepkisi şu ifadelerle dile getirdi:
“MEB’in 31 Aralık tarihine kadar okulları kapatmasını “ Her işin başı Sağlık” diyerek makul görmüş, bir süre daha sabrederek salgının etkisinin azalacağına katkı sağlayacak bu kararı yerinde bulmuştuk. Bugün yayınlanan yeni genelgeyle okul öncesi kurumların yüz yüze eğitime başlatılması, ya eğitim kurumlarının salgına olumsuz bir etkisinin olmadığını ya da burada çalışan öğretmenlerimizin bakıcı gibi değerlendirilmesi algısını ortaya çıkarmıştır. Esas olan eğitimin yüz yüze yapılması ancak bu karar eğitim kurumlarının kapatılma gerekçesiyle uyuşmuyor.
Bakanlık kararını yeniden gözden geçirmeli, pandemiye olumsuz etkisi olmayacaksa, 1-8-12.sınıflar ve DYK’dan başlayarak kademeli bir şekilde tekrar yüz yüze eğitim olmalıdır.”
 
 

Advert

İlginizi Çekebilir

Haliliye’de TYT-AYT Kursu Kayıtları Başladı-(VİDEO)

Haliliye Belediyesi, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) girecek olan öğrencilere yönelik …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan