Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / Şanlıurfaspor Vakfı’ndan kiracıya: Derhal boşaltın!
Şanlıurfaspor Vakfı’ndan kiracıya: Derhal boşaltın!

Şanlıurfaspor Vakfı’ndan kiracıya: Derhal boşaltın!

(RHA AJANS/RHA) – Şanlıurfaspor Vakfı’na ait olan ve kiracısı tarafından amacı dışında kullanılan petrol ve işyeri için Vakıf tarafından kira sözleşmesi Sözleşmenin 7.Maddesine göre tek tek taraflı feshedilerek noterden ilgili firmaya tebliğ edildi.
Şanlıurfaspor Vakfı’na ait olan Paşabağı Mahallesi’nde bulunan işyeri ve petrol alanı 2005 yılında Habib Arslan döneminde 20 yıllığına ihale yoluyla kiralandı.
 
İŞYERİ FARKLI AMAÇLA KULLANILDI
İşyeri ve petrol ihale ile firmaya verildi verilmesine ancak kira sözleşmesine işyerlerinin amacı dışında kullanılmaması şartı konuldu. İhaleyi kazanan firma sözleşmenin aksine çıkarak petrol olarak verilen işyerine lokanta olarak ek yer yaptı ve bundan da büyük kazanç sağladığı iddia edildi.
KAZANÇ SAĞLADI AMA KULÜBE DESTEK OLMADI
İhaleyi 20 yıllığına kazanan firma kira sözleşmesinde belirtilen amacın dışında işyerini kullanarak farklı işyerine dönüştürdü. Firma bu dönüşümden para kazandı ancak kazandığı paradan zor günler geçiren Şanlıurfaspor’a aktarımda bulunmadı.
 
İHTARNAME ÇEKİLDİ
İhaleyi 20 yıllığına kazanan firma kira sözleşmesinde belirtilen amacın dışında işyerini kullandığı Şanlıurfaspor Vakfı tarafından tespit edildi. Tespitin ardından Şanlıurfaspor Vakfı, firmaya ihtarname çekerek işyerini boşaltmasını istedi. Kiracı verilen süre dahilinde işyerini boşaltmadı ve işyeri boşaltmadığı takdirde Şanlıurfaspor Vakfı’nın haklı olarak hukuk yoluna başvuracağı öğrenildi.
 

Advert

İlginizi Çekebilir

Başkan Karadağ: Elektrik kesintileri Şanlıurfa halkına büyük zulümdür artık yeter !

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal'ın, bakanlık önünde gerçekleştirdiği eyleme destek oldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan